Înainte de confruntarea cu Ungaria, în care a marcat o dublă, devenind golgheterul all-time al Euro, CR7 a fost protagonistul unei faze care a făcut înconjurul lumii. Ajuns în sala de conferințe, lusitanul a văzut că are în față două sticle de Coca-Cola, pe care le-a ascuns. "Beți apă!", a fost mesajul vârfului portughez, iar imaginile au fost preluate de presa din întreaga lume.
Atitudinea lui Ronaldo nu a avut vreun scop ascuns, dar a dus la pierderea a 4 miliarde de euro pentru companie, la bursă, în orele următoare. CR7 este un exemplu de atlet, viaţa extra-sportivă pe care o duce fiind una fără cusur: nu consumă alcool, băuturi carbogazoase, ţine o dietă strictă şi merge regulat la pilates. Astfel, la 36 de ani, portughezul are vârsta biologică al unui sportiv cu 10 ani mai tânăr.
Premier League
Inegalabilul Ronaldo. Recordurile stabilite, după o seară magică. Ce a zis Rangnick de prestația lui
12/03/2022 LA 21:11

Ronaldo şi sticla de cola adusă la micul dejun, pe când juca la United

Evident, Ronaldo nu a fost atât de strict cu alimentaţia sa în debutul carierei. Odată cu maturizarea a conştientizat cât de important e să aibă o dietă potrivită din toate punctele de vedere, pentru a avea o carieră cât mai lungă (nu a ascuns că vrea să joace până la 40 de ani).
La începutul carierei la United, CR7 consuma băuturi carbogazoase, iar Jan Aage Fjortoft, fostul important atacant norvegian, devenit între timp comentator, a istorisit un episod amuzant. Acesta e bun prieten cu Solskjaer, care i-a povestit o întâmplare petrecută în urmă cu mai bine de un deceniu şi jumătate, la Manchester United.
"Ronaldo a venit la un mic dejun al lui United cu o sticlă de cola. Giggs s-a ridicat şi l-a împins în perete spunându-i clar: "Să nu mai vii cu cola aici niciodată", a rememorat Fjortoft pentru as.com.
Nu se ştie dacă acel moment a fost unul revelator pentru CR7 şi dacă atitudinea galezului l-a determinat să bea doar apă ulterior, cert e că în acest moment Ronaldo duce o viaţă sănătoasă din toate punctele de vedere.
Trebuie spus, totuşi, că la mijlocul anilor 2000, atât Ronaldo, cât şi Giggs au apărut în spoturi comerciale care promovau consumul de băuturi carbogazoase.
Fotbal
Chelsea se destramă! City și Real Madrid se luptă pentru unul dintre cei mai valoroși jucători
12/03/2022 LA 15:16
Premier League
The Times: Chelsea ar putea intra în faliment. Klopp: "Responsabil e unul singur: Putin!"
11/03/2022 LA 12:55