Italia a plecat astăzi spre Londra, acolo unde se va duela cu Anglia în finala Campionatului European. În momentul plecării din Coverciano, italienii l-au 'uitat' în cantonament pe secundul lui Roberto Mancini, Gianluca Vialli, care a trebuit să alerge după autocar.
De fapt, potrivit presei internaționale, acesta este un ritual pe care staff-ul 'Squadrei Azzurra' îl respectă la fiecare meci de la Euro 2020. Înainte de fiecare călătorie a italienilor spre locul de disputare a partidelor, Vialli a fost lăsat în urmă, autocarul fiind nevoit să se oprească după câțiva metri pentru a-l aștepta.
Acest lucru se întâmplă deoarece secundul a fost uitat cu adevărat înaintea duelului cu Elveția, când delegația a plecat de la Coverciano fără el, mașina întorcându-se pentru a-l recupera înainte de a-și continua drumul spre Roma. Incidentul le-a purtat noroc, astfel că italienii au decis să-l repete la fiecare meci, lucru care s-a întâmplat și astăzi.
Liga Națiunilor UEFA
Mancini răsucește cuțitul în rana englezilor! Declarația care îi va înfuria foarte tare pe britanici
24/09/2021 LA 15:23

Italienii se tem de arbitraj

Italia se va duela cu Anglia pe Wembley pentru titlul de campioană europeană. Înaintea partidei, singurul lucru de care se tem italienii este arbitrajul. Fostul atacant al lui Juventus, Fabrizio Ravanelli, a declarat că îi este frică de modul în care brigada de arbitri ar putea gestiona situațiile controversate din meci.
"Sunt îngrijorat că totul este făcut pentru Anglia, după arbitrajul scandalos. Mă aștept la un meci greu, tensionat, pentru că ambele echipe vor avea respect una față de cealaltă. Din această cauză poate fi un meci cu puține goluri, dar un duel tactic intersant.
Să jucăm pe Wembely poate fi un avantaj pentru noi. Avem jucători experimentați precum Bonucci și Chiellini, în timp ce atmosfera poate deveni mai mult presiune pentru englezi. În realitate, singurul lucru de care mă tem este că totul este făcut pentru ca Anglia să sărbătorească. Acel penalty împotriva Danemarcei a fost inexistent, un arbitraj scandalos", a spus Ravanelli.
Partida din Italia și Anglia este programată duminică, de la ora 22:00, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Fotbal
Victorie cu borne istorice pentru Mancini și Italia, în preliminariile CM. Polonia - Anglia 1-1
08/09/2021 LA 20:57
Fotbal
2 jucători de la Chelsea, nominalizaţi de UEFA la titlul de jucătorul anului
19/08/2021 LA 15:30