Înaintea optimilor Euro 2020, jucătorii Belgiei s-au arătat încrezători în forțele proprii, spunând că nu se tem de Portugalia, campioana europeană en-titre, pe care o vor înfrunta duminică, de la ora 22:00, la Sevilla.
Yannick Carrasco a declarat că lusitanii vor fi obligați să se adapteze la stilul de joc al belgienilor: "Portugalia este echipa care va trebui să se adapteze Belgiei, și nu viceversa." În plus, Toby Alderweireld a spus că naționala lui Roberto Martinez este în cea mai bună formă din istorie, iar Ronaldo nu se va putea opune forței echipei.
"Suntem cu adevărat înfometați de victorii, vrem să câștigăm ceva. Facem totul pentru a demonstra că suntem generația de aur a fotbalului belgian. Deja am arătat că ne putem bate cu orice rival. Portughezii ne vor pune mari probleme, dar noi știm de ce suntem în stare.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Portugalia nu înseamnă numai Cristiano Ronaldo. Oricum, el poate fi blocat printr-un joc colectiv și o muncă de echipă", a declarat fundașul belgian.

Ronaldo, omul-record

Chiar dacă Portugalia nu a arătat foarte bine în faza grupelor Euro 2020, Ronaldo a impresionat la fiecare meci, doborând deja mai multe recorduri. De exemplu, în meciul cu Franța, fotbalistul, care este singurul cu apariții la 5 ediții ale turneului final al Campionatului European, a egalat recordul legendarului Ali Daei și a devenit cel mai bun marcator la nivel internațional alături de iranian.
Mai mult, Cristiano a devenit primul portughez din istorie care înscrie în toate cele trei meciuri din grupă la un Campionat European, marcând cu această ocazie și primul său gol împotriva Franței.
De asemenea, Ronaldo este acum jucătorul care a marcat cele mai multe goluri la Campionatul European și Campionatul Mondial, având 21 de reușite, cu două mai mult decât Miroslav Klose.

Programul optimilor Euro 2020

Sâmbătă, 26 iunie:
  • Țara Galilor - Danemarca (19:00, Johan Cruyff Arena, Amsterdam)
  • Italia - Austria (22:00, Wembley, Londra)
Duminică, 27 iunie:
  • Olanda - Cehia (19:00, Puskas Arena, Budapesta)
  • Belgia - Portugalia (22:00, La Cartuja Stadium, Sevilla)
Luni, 28 iunie:
  • Croația - Spania (19:00, Parken Stadium, Copenhaga)
  • Franța - Elveția (22:00, Arena Națională, București)
Marți, 29 iunie:
  • Anglia - Germania (19:00, Wembley, Londra)
  • Suedia - Ucraina (22:00, Hampden Park, Glasgow)
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
The Emirates FA Cup
Ralf Rangnick a dezvăluit ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo! "A avut probleme în ultimele zile"
11/01/2022 LA 08:31