Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Trofeul a ajuns la Roma! Fanii i-au așteptat cu mare fast pe azzurri. Chiellini, regele italienilor

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 12/07/2021 la 11:18 GMT+3

EURO 2020 s-a încheiat, iar Italia e noua regină a Europei! Marele trofeu a ajuns la Roma după 53 de ani. Italienii au aterizat în această dimineață acasă, unde au fost așteptați cu mare fast de către suporteri.

Giorgio Chiellini

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Cîrceag
Italia s-a impus în fața Angliei la loviturile de departajare. În timpul regulamentar scorul a 1-1. Totul s-a întâmplat pe Wembley, în fața a peste 60.000 de suporteri englezi. Italienii nu au mai avut răbdare să ajungă acasă, la Roma, iar în această dimineață au aterizat pe aeroportul Fiumicino.
Ulterior, Squadra Azzurra a mers la hotelul Parco dei Principi, unde a și fost așteptată de mulțimea de suporteri. Imaginile de acolo sunt savuroase: Giorgio Chiellini a ieșit din autocar cu o coroană pe cap și cu trofeul EURO 2020 în brațe! Din peisaj nu lipsește nici accidentatul Leonardo Spinazzola, care a fost prezent până la final pentru a-și susține coechipierii.

BUCURIE DE NEDESCRIS PE STRĂZILE DIN ITALIA

Bucuria câștigării celui de-al doilea titlu european din istorie a fost imensă în Italia, unde fanii au declanșat fiesta pe străzi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo