Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil

Andrei Bobeica

Publicat 20/07/2021 la 23:50 GMT+3

Luke Shaw, finalist cu Anglia la Euro 2020 și marcator al primului gol în meciul contra Italiei, a jucat accidentat în optimile cu Germania.

Harry Kane of England celebrates with Harry Maguire, Luke Shaw, John Stones and team mates after scoring their side's third goal during the UEFA Euro 2020 Championship Quarter-final match between Ukraine and England at Olimpico Stadium on July 03, 2021 in

Credit imagine: Getty Images

Fotbalistul englez a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Campionatul European și om de bază pentru naționala antrenată de Gareth Southgate/

Luke Shaw, cu coastele rupte la Euro 2020

Presa din Spania a dezvăluit că fotbalistul lui Manchester United a jucat accidentat în meciul din optimi cu Germania. În plus, Shaw a avut dureri și a jucat cu disconfort și în partida din sferturi cu Ucraina. Pentru fotbalistul lui United, probleme nu au dispărut nici în următoarele meciuri cu Danemarca și Italia, dar nu s-a putut da la o parte și să-ți privească colegii de pe margine.
Stafful tehnic de la Manchester United e îngrijorat de starea fundașului său, aflat în prezent în vacanță în Grecia, alături de mai mulți colegi de națională, precum Declan Rice sau Mason Mount.
Jucătorul va fi suspus testelor medicale când se va întoarce la lotul lui Manchester, dar prezența sa la începutul sezonului în Premier League este pusă la îndoială în acest moment.

Shaw, om de bază pentru naționala Angliei

Deși a stat pe bancă în prima partidă a Angliei contra Croației, câștigată de băieții lui Southgate, Luke Shaw a intrat în echipă din etapa a doua a grupelor și nu a mai ieșit până la finalul Euro 2020.
6 partide a jucat Shaw la Campionatul European, a marcat un gol și a oferit 2 pase de gol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo