Fotbalistul englez a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Campionatul European și om de bază pentru naționala antrenată de Gareth Southgate/

Luke Shaw, cu coastele rupte la Euro 2020

Presa din Spania a dezvăluit că fotbalistul lui Manchester United a jucat accidentat în meciul din optimi cu Germania. În plus, Shaw a avut dureri și a jucat cu disconfort și în partida din sferturi cu Ucraina. Pentru fotbalistul lui United, probleme nu au dispărut nici în următoarele meciuri cu Danemarca și Italia, dar nu s-a putut da la o parte și să-ți privească colegii de pe margine.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Stafful tehnic de la Manchester United e îngrijorat de starea fundașului său, aflat în prezent în vacanță în Grecia, alături de mai mulți colegi de națională, precum Declan Rice sau Mason Mount.
Jucătorul va fi suspus testelor medicale când se va întoarce la lotul lui Manchester, dar prezența sa la începutul sezonului în Premier League este pusă la îndoială în acest moment.

Shaw, om de bază pentru naționala Angliei

Deși a stat pe bancă în prima partidă a Angliei contra Croației, câștigată de băieții lui Southgate, Luke Shaw a intrat în echipă din etapa a doua a grupelor și nu a mai ieșit până la finalul Euro 2020.
6 partide a jucat Shaw la Campionatul European, a marcat un gol și a oferit 2 pase de gol.
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11
Campionatul European UEFA
Un fost elev îl distruge pe Mancini, eroul Italiei: "Îl urăsc și am vrut să piardă finala cu Anglia"
18/07/2021 LA 06:19