Getty Images

Exercițiu de imaginație în vestiarul României: "Am fi câștigat cu 2-0 în Islanda"

Exercițiu de imaginație în vestiarul României: "Am fi câștigat cu 2-0 în Islanda"

26/03/2020 la 19:21Actualizare 26/03/2020 la 19:23

Naționala României ar fi trebuit să se lupte în această seară cu Islanda, pentru un loc în finala barajului Euro. Pandemia de coronavirus a dat însă planurile peste cap lumea fotbalului, iar meciul "tricolorilor" a fost amânat.

George Pușcaș, unul dintre titularii naționalei pregătite de Mirel Rădoi, a făcut un exercițiu de imaginație și a povestit, din perspectiva lui, cum s-ar fi desfășurat duelul de la Reykjavik.

Atacantul lui Reading consideră că naționala noastră ar fi trecut fără emoții de nordici, iar el ar fi înscris cel puțin un gol. În plus, Pușcaș este sigur că la meci s-ar fi aflat foarte mulți suporteri români.

"Prima repriză s-ar termina 1-0 pentru noi. Gol înscris de Pușcaș (râde). Mister (n.r. - Mirel Rădoi) e omul care niciodată nu se mulțumește la pauză. Mereu vrea să înscriem pentru a da siguranță jocului. Probabil ne-ar zice să continuăm și mai tare decât în prima repriză și să atacăm. Ar fi numai români la meci.

Meciul România - Islanda, amânat pentru septembrie

Marți a avut loc o nouă ședință a UEFA pentru a vedea când se poate relua fotbalul. Una dintre deciziile luate de forul european a fost mutarea partidelor din play-off-ul Ligii Națiunilor, care urmează să stabilească ultimele echipe calificate la Euro pentru luna septembrie.

Astfel, meciul dintre Islanda și România care trebuia să se joace în martie și a fost amânat pentru iunie, se va disputa până la urmă în septembrie. Naționala lui Mirel Rădoi o va întâlni pe Islanda în semifinala play-off-ului și, dacă va reuși să câștige, va disputa finala play-off-ului cu Ungaria sau Bulgaria.

Această decizie va duce, cel mai probabil, la amânarea startului Ligii Națiunilor. Cea de-a două ediție avea programată prima etapă pentru 3 septembrie.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.