Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Țara Galilor - Croația 1-1 | Bale și Modric, accidentați în finalul meciului de la Cardiff

Cosmin Cioboata

Actualizat 14/10/2019 la 10:34 GMT+3

Țara Galilor a terminat la egalitate meciul de pe teren propriu împotriva vicecampioanei mondiale Croația. Vlasic a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 9, cu un șut la colțul lung. Bale a egalat în prelungirile primei reprize (45+3) după o pasă excelentă oferită de Ben Davis printre fundașii croați. Atacantul Realului a preluat minunat și l-a învins cu un șut plasat pe Livakovic.

Țara Galilor - Croația

Credit imagine: Getty Images

După o repriză secundă lipsită de ocazii, cele două naționale și-au împărțit punctele pe Cardiff Stadium. Croația este la un singur punct de calificare la EURO 2020, în timp ce galezii au nevoie de victorii în cele două meciuri rămase.
Bale și Modric s-au accidentat pe finalul partidei dintre Țara Galilor și Croația, lucru care pune presiune pe conducerea lui Real Madrid. Modric a părăsit terenul în minutul 90, după ce s-a ciocnit cu Harry Wilson în încercarea de a opri contraatacul galezilor. Nici colegul său de pe Santiago Bernabeu nu a încheiat cu bine meciul din preliminariile EURO 2020. După ce marcat în prima repriză, Bale a terminat confruntarea de la Cardiff cu crampe musculare.
Modric
La finalul confruntării, selecționerul Țării Galilor, Ryan Giggs a declarat că punctul obținut contra Croației va conta mult în privința calificării la turneul final:
Trebuie să câștigăm ambele meciuri rămase! Egalul de astăzi este vital în lupta pentru calificare. Va conta foarte mult ce face și Slovacia în ultima etapă, mai ales că va juca împotriva Croației. Sperăm ca adversarii din această seară să nea dea o mână de ajutor și să câștige. Suntem foarte concentrați în acest moment. Nu va fi ușor, dar știu că jucătorii sunt capabili să termine cu bine campania! - Ryan Giggs, selecționer Țara Galilor.

Giggs: "Bale a avut crampe pe final. James a făcut câteva teste la pauză!"

Giggs a clarificat situația lui Daniel James și Gareth Bale, care au avut probleme medicale în meciul cu Croația:
Nu am văzut foarte bine faultul. M-am uitat pe teren și Daniel era întins pe gazon. Mi-am dat seama că încearcă să câștige timp pentru echipă și că nu are probleme grave. Medicul a confirmat că jucătorul poate continua meciul după câteva teste făcute la pauză. Bale a avut probleme din cauza unor crampe. Touși, n-a vrut să iasă de pe teren și să-și lase echipa în 10. A fost un efort extraordinar din partea lui. Este păcat că a încheiat meciul așa. - Ryan Giggs
Ryan Giggs
După șase meciuri, Țara Galilor se află pe locul patru în grupa E, cu opt puncte acumulate. Croația este în continuare pe prima poziție, cu 14 puncte după șapte runde. Naționala antrenată de Ryan Giggs păstrează în continuare șanse matematice de calificare. Pentru a-și asigura un loc la EURO 2020, Bale și compania trebuie să câștige cele două partide rămase, în deplasare cu Azerbaijan și acasă cu Ungaria. În același timp, Țara Galilor are nevoie ca Slovacia să se încurce într-unul dintre meciurile cu Croația și Azerbaijan.

Iată clasamentul grupei E:

Grupa E

Programul meciurilor din grupa E:

  • Croația - Slovacia (16 noiembrie)
  • Azerbaijan - Țara Galilor (16 noiembrie)
  • Țara Galilor - Ungaria (19 noiembrie)
  • Slovacia - Azerbaijan (19 noiembrie)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo