Căpitanul naționalei de tineret la Euro din vară, portarul Andrei Radu, a făcut pasul spre echipa mare a României, fiind unul dintre cei mai populari jucători ai naționalei în timpul antrenamentelor atât înaintea partidei cu Norvegia, cât și la pauză meciului.
Micuții fani i-au strigat numele încontinuu lui Radu iar acesta i-a salut în mai multe rânduri. La finalul partide, Radu s-a dus la fani să le mulțumească și i-a făcut cadou unei fane o bluză cu însemnele naționalei.
Un moment special a avut loc la pauza meciului: fanii i-au strigat numele lui Radu încontinuu când acesta făcea exerciții la poarta unde Mitriță avea să înscrie pentru România. Radu a încercat să le facă un cadou fanilor cu o execuție spectaculoasă în timp ce Florin Niță era în poartă. Radu a încercat de mai multe ori să înscrie din foarfecă laterală! Au fost necesare mai multe tentative, însă până la urmă a reușit spre bucuria fanilor.
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
IERI LA 17:31
https://i.eurosport.com/2019/10/16/2696917.jpg

Record european pe Național Arena

La partida România - Norvegia au asistat 29.854 de copii și însoțitori, acesta reprezentând un nou record pentru un meci la care accesul este permis doar copiilor. Precedentul record fusese stabilit în Europa League în urmă cu o lună, fiind cu aproximativ 7.000 de fani mai mic decât ce s-a întâmplat marți seară pe Național Arena.
Micuții fani le-au scandat numele tuturor jucătorilor, Mitriță fiind aclamat după reușita de 1-0. De asemenea, Ianis Hagi, Florin Andone și Florinel Coman s-au oprit în mai multe rânduri în timp ce efectuau exerciții de încălzire pentru a le mulțumi micilor fani pentru scandări.
Serie A
Răsturnare de situație în cazul lui Ionuț Radu! Unde este dorit și cum a reacționat Inter
IERI LA 14:43
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
26/01/2022 LA 06:19