Calificările pentru Campionatul European UEFA / Matchday 8
Arena Națională / 15.10.2019
Promo
Ad
În direct
Actualizări în direct

După o victorie convingătoare... ok, după o victorie în Insulele Feroe, România va juca de la 21:45 pe Arena Națională împotriva Norvegiei, un meci decisiv pentru calificarea la Euro 2020. Atmosfera o să fie inedită având în vedere că sunt așteptați 30.000 de copii, un record pentru un meci oficial UEFA. După meciul demn de uitat din Insulele Feroe, astăzi întâlnim o echipă a Norvegiei mult mai puternică. Cu fotbaliști ca Odegaard sau King, cu siguranță vor pune probleme serioase unei apărări din care lipsesc ambii fundași centrali - Vlad Chiricheș și Dragoș Grigore. Așadar multe motive de optimism, la fel ca întotdeauna. Nu e totul pierdut însă iar o victorie în seara asta ne-ar aduce mai aproape de un turneu final la care Bucureștiul va lua parte.

Vlad Dumitrescu
De
Vlad Dumitrescu
Actualizat 15/10/2019 la 20:39 GMT
FINAL DE MECI! România - Norvegia 1-1.
93
De remarcat că norvegienii imediat după ce au marcat, au luat mingea și au dus-o rapid la mijlocul terenului. Vor cele trei puncte
91
Live comment icon
GOL NORVEGIA! Sorloth face 1-1.
90
Vor fi cel puțin șase minute de prelungire. Vestea bună e că a dat Spania gol și dacă învingem azi și luăm toate punctele cu suedezii, vom fi calificați matematic.
83
Live comment icon
Iese Paul Anton și intră Mihai Bordeianu.
77
Live comment icon
Intră Dan Nistor și iese Mitriță.
73
Messi who?
69
Mitriță continuă one-man-show-ul din această seară cu fază similară însă de această dată șutul este blocat.
62
Mitriță, cel mai bun om de pe teren în continuare. A fost of fază creată și finalizată doar de el. Mitriță a recuperat excelent profitând de neatenția fundașilor norvegieni, a avansat rapid și a finalizat cu un șut imparabil la colțul lung.
61
Live comment icon
GOOOOOL ROMÂNIAAAA! MITRIȚĂ DESCHIDE SCORUL!
61
Deși am avut două faze mai periculoase, norvegienii au pus din nou stăpânire pe joc. Apărarea României arată deplorabil și mulți dintre jucători par să nu înțeleagă concepte elementare de marcaj. O să fie greu.
53
Pușcaș bate foarte slab și ratează. Ca să adăugăm la veștile bune, Suedia conduce pe Spania.
51
Penalty pentru România!
50
Norvegienii au început tare a doua repriză. Combină fără probleme în apropierea careului nostru iar apărarea României pare mai dezorganizată la fiecare fază.
46
A început repriza a doua iar Norvegia a făcut deja prima schimbare: a intrat Sorloth în locul lui Sorensen.
România - Norvegia 0-0 la pauză, după o primă repriză controlată de norvegieni.
45
Cea mai mare ocazie a României! Tot Mitriță pătrunde în careu și șutează periculos, portarul norvegian respinge în corner. Fără îndoială, jucătorul din MLS a fost cel mai bun om al nostru până acum.
38
La un moment dat o să surzească fundașii norvegieni:
30
Odegaard cu o nouă pasă filtrantă pe partea dreaptă. Îi păcălește mult prea ușor pe Bancu și Mitriță iar jucătorul lui New York City nu face destul faza defensivă pentru a-l ajuta pe colegul de bandă. Norvegienii au observat și insistă pe flancul drept. O să avem probleme acolo.
26
Copiii de la peluza nord au încercat să facă valul mexican. 7/10 pentru intenție.