Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, eliminată din Europa League. Cel mai scump transfer, Pepe a pierdut mingea de 32 de ori!

Ion Alexandru

Actualizat 28/02/2020 la 07:40 GMT+2

Arsenal a câștigat în tur, la Pireu, cu 1-0, dar a pierdut surprinzător caificarea pe teren propriu. Olympiacos s-a impus la Londra cu 2-1, după prelungiri și s-a calificat în optimi.

Aubameyang

Credit imagine: Getty Images

Este pentru prima dată în istorie când Arsenal ratează calificarea după o victorie în deplasare, într-un meci din Europa. Arsenal - Olympiacos s-a terminat 1-2. Grecii au dat lovitura în minutul 119.
Adus cu 79 de milioane de euro, Nicolas Pepe i-a exasperat pe fani la meciul cu Olympiacos. Ivorianul a pierdut mingea de 32 de ori!
Arsenal Olympiacos
A fost o seară de coșmar pentru Arsenal! Golgheterul Aubameyang a ratat o ocazie uriașă în minutul 122.
Mă simt ingrozitor. Lucrurile astea se întâmplă, dar nu știu cum am putut să ratez dintr-o situație atât de clară.
Fanii îl încurajează pe Aubameyang!

Englezii sub presiune

Arsenal este prima echipă engleză care părăsește Europa League în 2020. Manchester United este singura echipă din Premier League care a câștigat în această săptămână în Europa! Echipa lui Solskjaer s-a impus cu 5-0 în fața belgianilor de la Brugge și este în optimi. Tot în această fază a competiției s-a calificat și Wolverhampton, chiar dacă echipă lui Nuno Espirito Santo a pierdut cu 3-2 pe terenul lui Espanyol.
Pentru echipele care reprezintă Anglia în Champions League va fi mult de muncă pentru calificarea în sferturile competiției. Deținătoarea trofeului, Liverpool n-a tras pe poartă în înfrângerea cu 0-1 de la Napoli. Finalista din 2019, Tottenham a fost învinsă acasă cu 1-0 de Leipzig, iar Chelsea s-a prăbușit pe teren propriu cu Bayern, 0-3. Manchester City are o poziție favorabilă după succesul cu 2-1 de la Madrid în fața Realului.
Watford vs Liverpool
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo