Campioana a visat la o nouă calificare în 16-imile Europa League. După un meci mare, CFR a reuşit să treacă în avantaj, dar în final arbitrul Bastien a comis o mare eroare: Bălgrădean a fost eliminat, la o fază în care s-a dat penalty, deşi reluările au arătat că portarul nostru boxase mingea şi nu l-a lovit pe atacantul advers, aşa cum a crezut centralul.
La final, goalkepeerul clujenilor a vorbit în termeni dur de arbitraj, considerând că CFR-ului i-a fost furată calificarea.
"Ce mai e de spus după o asemenea fază? A văzut toată lumea la televizor ce penalty a putut să dea acest arbitru. S-a întâmplat asta pentru că suntem români, suntem prea mici. Trebuia să meargă mai departe Elveţia. E o dezamăgire mare în rândul echipei, cred că în rândul României e o dezamăgire enormă. Acest arbitru a făcut să pierdem această calificare", a explicat portarul CFR-ului, la Telekomsport.
Romanian Liga I
CFR Cluj, victorie cu 2-0 în partida cu Chindia! Kolinger și Manea au marcat pentru campioană
IERI LA 15:29

Discuţia dintre Bălgrădean şi arbitru, în Young Boys - CFR 2-1

Întrebat ce a discutat cu arbitrul, Bălgrădean a dezvăluit că nici nu a apucat să îi reproşeze penaltyul acordat că a primit cartonaşul roşu.
"Ce schimb de vorbe? "Pentru ce îmi dai roşu?", asta i-am zis. "Pentru proteste", mi-a zis. Păi ce proteste, că nici nu am apucat să ajung la el", a mai spus Bălgrădean.
Roma şi Young Boys s-au calificat în primăvara europeană din grupa CFR-ului. Tragerea la sorţi pentru 16-imile Europa League va avea loc luni, 14 decembrie. Manşa tur din prima fază eliminatorie a competiţiei va avea loc pe 18 februarie, în timp ce returul se va disputa o săptămână mai târziu, pe 25 februarie.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, impresionat de un atacant din campionat. "E cel mai bun. Regret că nu l-am antrenat"
01/12/2022 LA 10:07
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
30/11/2022 LA 21:29