Pentru CFR, situația era clară înaintea meciului cu Young Boys: doar victoria aducea calificarea. Drept urmare, clujenii au început tare meciul și au dominat debutul de partidă.

Clujenii au fost echipa mai bună în prima repriză iar echipa pregătită acum de Edi Iordănescu a fost cea care a ratat primele ocazii ale meciului. Bălgrădean a avut prima intervenție serioasă abia în minutul 23 la o centrare foarte bună a lui Mabimbi pe care a prins-o în fața lui Nsmane.

Europa League
Christian Eriksen, spre Manchester United. "Diavolii" își completează în mod fericit un atac stelar
14/12/2020 LA 13:09

Finalul primei părți a adus cea mai mare ocazie a elvețienilor când Mambimbi a rămas singur cu Bălgrădean și a trimis pe lângă poartă, însă arbitrul a fluierat ulterior offside. CFR nu a fost mai prejos și a ratat alte două mari ocazii chiar înainte de pauză.

Young Boys - CFR Cluj 2-1. Clujenii au pierdut calificarea după un penalty controversat

Repriza a doua a continuat în același ritm, însă clujenii au ratat ocaziile mai mari, fiind în mod clar echipa determinată să găsească victoria, elvețienii mulțumindu-se să încerce să dea lovitura pe contraatac.

În minutul 84, CFR a deschis scorul prin Debeljuh. Rondon a tras în bară din interiorul careului, dar mingea a ajuns la Debeljuh, cel care a trimis-o în poartă, printr-o simplă formalitate.

Elvețienii s-au aruncat în atac iar în minutul 90, Young Boys a primit un penalty controversat. Bălgrădean a lovit mingea dar i-a și ”șters” ușor capul adversarului. Arbitrul nu a ezitat și a acordat penalty pentru ca apoi să îl elimine pe Bălgrădean pentru proteste.

Nsame a transformat ulterior fără probleme penalty-ul și a asigurat astfel calificarea celor de la Young Boys în primăvara europeană. Mai mult, elvețienii au reușit chiar să obțină victoria după un contraatac letal în ultimele minute ale meciului.

Europa League
Meciuri de foc în "16-imile" Europa League! Cu cine joacă românii rămași în competiție
14/12/2020 LA 11:46
Europa League
Tătărușanu, inclus în echipa etapei din Europa League! Ce a scris Gazzetta dello Sport
11/12/2020 LA 13:14