Villareal – Arsenal s-a încheiat 2-1, în manșa tur a semifinalei Europa League. Spaniolii au condus cu 2-0 la pauză, englezii reducând din diferență în repriza secundă. "Submarinul" a deschis scorul repede, în minutul 5, prin Trigueros, majorând apoi diferența, în minutul 29, cu golul lui Albiol. "Tunarii" au marcat în 10 oameni, în minutul 73, prin Pepe, din lovitură de pedeapsă, după ce Ceballos fusese eliminat, în minutul 57.
https://i.eurosport.com/2021/04/30/3123628.png
Situația în teren a fost echilibrată, Capoue primind și el al doilea cartonaș galben. Interesant e că arbitrul l-a eliminat pe fostul închizător al lui Tottenham și Watford în timp ce acesta se afla pe targă, accidentându-se după intervenția la Saka. Centralul scosese al doilea galben imediat după intrarea grosolană a francezului, dar a cerut imediat intervenția medicilor, văzând că ambii jucători au nevoie de îngrijiri. În cele din urmă, în timp ce era scos pe targă, Capoue a primit și al doilea avertisment, fiind eliminat.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
21/09/2021 LA 11:02

Villarreal - Arsenal 2-1 | Unai Emery e convins că "tunarii" au avut un penalty gratuit

Unai Emery, fost la Arsenal, a admis că eliminarea închizătorului său a fost corectă, însă tehnicianul lui Villarreal consideră că formația lui a fost nedreptățită. Penaltyul din care Pepe a marcat a fost inventat, iar antrenorul spaniol nu înțelege cum VAR-ul nu a întors decizia.
"S-a dat un penalty care nu a fost penalty. VAR ar trebui să fie în stare să facă dreptate, mai ales când vorbim de o fază atât de simplă", a spus fostul tehnician al lui Arsenal, la final.
Misiunea lui Arsenal de a întoarce soarta calificării nu va fi la îndemână pe Emirates. Doar două formații sunt neînvinse în acest sezon de cupe europene: Manchester City și Villarreal.
Fotbal
Un român, pe locul 13 în clasamentul CIES, în care lider e Pedri. Marea speranță a României
24/08/2021 LA 11:49
Fotbal
Arsenal Londra, nume uriaș al fotbalului englez sau echipă de mijlocul clasamentului?
24/08/2021 LA 08:41