La finalul meciului din UEFA Europa League, Saka a vorbit despre omul care l-a ajutat de-a lungul carierei. Atacantul lui Arsenal a spus că tatăl este cel care i-a fost alături întotdeauna, chiar dacă de multe ori l-a criticat pentru greșelile din teren:
"Tata este o adevărată inspirație pentru mine! De când eram mic mi-a fost alături, m-a făcut să muncesc și să dau tot ce pot pe teren. Sunt sigur că va avea câteva comentarii după jocul din această seară, legate de ce pot îmbunătăți. Chiar dacă nu lasă mereu să se vadă, sunt sigur că l-am făcut fericit!", a spus tânărul de 18 ani.

Bukayo Saka: "Idolul meu? Cristiano Ronaldo!"

Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06
După primul său gol pentru Arsenal, atacantul de 18 ani a recunoscut că portughezul Cristiano Ronaldo este modelul pe care îl urmează în cariera de fotbalist.
"Îmi place mentalitatea lui Cristiano! Întotdeauna își dorește să fie cel mai bun, muncește din greu pe teren, dar și în afară. Personalitatea și încrederea lui mi se par extraordinare, la fel ca modul în care se antrenează. Nu pot să mă compar cu Cristiano Ronaldo. Este un fotbalist unic, dar îl urmăresc și încerc să iau tot ce e mai bun de la el.", a mai adăugat Saka după victoria din Europa League.
https://i.eurosport.com/2019/09/20/2680105.jpg

Martin Keown: "Saka a arătat mai bine decât Pepe!"

Fostul fundaș al lui Arsenal, Martin Keown, a făcut o comparație între tânărul Saka și Nicolas Pepe, pentru care tunarii au plătit 80 de milioane de euro în această vară:
"Saka a arătat mai bine decât Pepe în meciul cu Eintracht Frankfurt. Vestea proastă este că Arsenal a plătit 80 de milioane de euro pentru Pepe.", a declarat Keown.
Nicolas Pepe a fost adus de la Lille în această vară, în schimbul a 80 de milioane de euro. Atacantul ivorian a înscris 22 de goluri în sezonul trecut, dar încă n-a reușit să înscrie în tricoul lui Arsenal.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40