Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli

Cristian Mihală

Publicat 09/12/2021 la 10:41 GMT+2

Leicester City se va deplasa fără şapte jucători bolnavi de Covid-19, la meciul din Europa League cu Napoli de joi, a anunţat, miercuri, antrenorul Brendan Rogers. Tottenham, altă formaţie din Premier League, a avut mai multă şansă: UEFA a fost de acord cu amânarea meciului din Conference League, după ce mai mulţi jucători au luat coronavirus.

Jamie Vardy of Leicester City celebrates

Credit imagine: Getty Images

Şi Leicester, nu doar Tottenham, a fost lovită de COVID-19. 7 jucători sunt indisponibili din această cauză, dar nu toţi au teste pozitive încă. Există fotbalişti care se simt rău, deşi nu a fost detectat virusul la analizele de rutină.
"Membri ai staff-ului şi jucători nu au făcut deplasarea (n.r.la Napoli). Unii au avut un test pozitiv la Covid-19, alţii nu se simt foarte bine, deci nu ne-am asumat riscuri", a explicat antrenorul, citat într-un comunicat al clubului.
"Am făcut mai multe teste. Am fost testaţi dimineaţa la hotel înainte de îmbarcare. Am luat toate măsurile pentru a veni aici în cele mai sigure condiţii din ţara noastră de destinaţie, vom respecta legile şi preocupările sanitare de aici", a subliniat Rodgers.
Leicester ocupă primul loc în Grupa C din Europa League, cu 8 puncte, în timp ce Napoli este la egalitate cu Spartak Moscova, cu 7 puncte fiecare, urmate de Legia Varşovia, 6 puncte.
CITEŞTE ŞI:

Tottenham - Rennes, amânat

Miercuri, antrenorul lui Spurs, Antonio Conte, anunţase că opt jucători şi cinci membri ai staff-ului lui Spurs au fost testaţi pozitiv la Covid-19.
Ca atare, disputa dintre echipele Tottenham Hotspur şi Rennes, programat joi seara în cadrul competiţiei Europa Conference League la fotbal, a fost amânat din cauza focarului.
"Putem confirma că partida noastră din Conference League împotriva formaţiei Rennes nu se va disputa mâine (joi) din cauza mai multor cazuri de Covid-19 înregistrate în cadrul echipei", a precizat Tottenham într-un comunicat dat publicităţii miercuri seara.
Opt jucători şi cinci angajaţi ai clubului englez au fost testaţi pozitiv la Covid-19 în ultimele zile, iar oficialii lui Tottenham au decis, în aceste condiţii, să amâne partida cu Rennes, care urma să se dispute la Londra.Discuţiile continuă cu UEFA şi vom oferi informaţii în privinţa meciului în timp util", a explicat gruparea engleză.
Tottenham a cerut şi amânarea meciului din campionatul englez cu Brighton, de duminică, şi există şanse mari ca acest lucru să se întâmple. Ca un fapt interesant, în intermediara de săptămâna viitoare, Spurs şi Leicester vor fi faţă în faţă. Ambele echipe au focare de coronavirus şi e improbabil ca partida să se ţină, chiar dacă există puţine date libere în calendar.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo