Şi Leicester, nu doar Tottenham, a fost lovită de COVID-19. 7 jucători sunt indisponibili din această cauză, dar nu toţi au teste pozitive încă. Există fotbalişti care se simt rău, deşi nu a fost detectat virusul la analizele de rutină.
"Membri ai staff-ului şi jucători nu au făcut deplasarea (n.r.la Napoli). Unii au avut un test pozitiv la Covid-19, alţii nu se simt foarte bine, deci nu ne-am asumat riscuri", a explicat antrenorul, citat într-un comunicat al clubului.
"Am făcut mai multe teste. Am fost testaţi dimineaţa la hotel înainte de îmbarcare. Am luat toate măsurile pentru a veni aici în cele mai sigure condiţii din ţara noastră de destinaţie, vom respecta legile şi preocupările sanitare de aici", a subliniat Rodgers.
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
IERI LA 08:33
Leicester ocupă primul loc în Grupa C din Europa League, cu 8 puncte, în timp ce Napoli este la egalitate cu Spartak Moscova, cu 7 puncte fiecare, urmate de Legia Varşovia, 6 puncte.
CITEŞTE ŞI:
XAVI TAIE ÎN CARNE VIE, LA BARCELONA! JUCĂTORI, DAȚI AFARĂ PE CAPETE, DUPĂ DEZASTRUL DIN CHAMPIONS LEAGUE

Tottenham - Rennes, amânat

Miercuri, antrenorul lui Spurs, Antonio Conte, anunţase că opt jucători şi cinci membri ai staff-ului lui Spurs au fost testaţi pozitiv la Covid-19.
Ca atare, disputa dintre echipele Tottenham Hotspur şi Rennes, programat joi seara în cadrul competiţiei Europa Conference League la fotbal, a fost amânat din cauza focarului.
"Putem confirma că partida noastră din Conference League împotriva formaţiei Rennes nu se va disputa mâine (joi) din cauza mai multor cazuri de Covid-19 înregistrate în cadrul echipei", a precizat Tottenham într-un comunicat dat publicităţii miercuri seara.
Opt jucători şi cinci angajaţi ai clubului englez au fost testaţi pozitiv la Covid-19 în ultimele zile, iar oficialii lui Tottenham au decis, în aceste condiţii, să amâne partida cu Rennes, care urma să se dispute la Londra.Discuţiile continuă cu UEFA şi vom oferi informaţii în privinţa meciului în timp util", a explicat gruparea engleză.
Tottenham a cerut şi amânarea meciului din campionatul englez cu Brighton, de duminică, şi există şanse mari ca acest lucru să se întâmple. Ca un fapt interesant, în intermediara de săptămâna viitoare, Spurs şi Leicester vor fi faţă în faţă. Ambele echipe au focare de coronavirus şi e improbabil ca partida să se ţină, chiar dacă există puţine date libere în calendar.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42