Tottenham trebuia să o înfruntejoi, de la ora 22:00, pe teren propriu, pe Rennes, într-un meci din ultima etapă a grupelor Conference League. Partida nu se va mai disputa din cauza focarului de COVID-19 descoperit în trupa lui Antonio Conte. Duelul rămâne foarte important pentru Spurs, care riscă să fie eliminată din Europa în cazul în care obține un rezultat mai slab decât cel pe care îl va înregistra Vitesse, în duelul cu Mura.
Tottenham este lovită din plin în aceste zile de un focar de COVID-19, mai mulți jucători și membri ai staff-ului fiind depistați pozitiv în ultimele zile. În urma testelor efectuate după antrenamentul de ieri, numărul jucătorilor infectați a ajuns la 8, existând și 5 oameni din staff în această situație. Problema este una cât se poate de gravă, iar acest lucru a fost recunoscut de Antonio Conte.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM 18 ORE

Meciul Tottenham – Rennes, din UEFA Conference League, amânat din cauza focarului de COVID-19 de la Spurs

Mai mult decât atât, potrivit presei engleze, oficialii celor de la Spurs sunt deciși să ceară amânarea duelului cu Brighton din etapa a 16-a a Premier League, programat duminică, de la ora 16. Conducătorii celui mai puternic campionat de fotbal al lumii au fost foarte deschiși în astfel de situații și cel mai probabil vor accepta cererea celor de la Spurs.
Londonezii au deja un meci restant în acest sezon, cel cu Burnley, amânat în urmă cu o săptămână din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Problemele cu COVID-19 de la Tottenham vin într-un moment în care echipa legase 3 victorii consecutive în Premier League și existau semne că mâna lui Conte începe să se vadă. Din păcate pentru londonezi, lipsa unor jucători importanți în următoarea perioadă ar putea duce la un regres în privința rezultatelor.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
IERI LA 09:49
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
21/01/2022 LA 05:34