Tottenham este lovită din plin în aceste zile de un focar de Covid, mai mulți jucători și membri ai staff-ului fiind depistați pozitiv în ultimele zile. În urma testelor efectuate după antrenamentul de ieri, numărul jucătorilor infectați a ajuns la 8, existând și 5 oameni din staff în această situație.
Problema este una cât se poate de gravă, iar acest lucru a fost recunoscut de Antonio Conte, care va fi nevoit să abordeze meciul decisiv cu Rennes din Conference League sub o mare incertitudine.
"Situația mă supără foarte mult pentru că este una gravă. Acest virus este contagios și există un adevărat focar. Acum suntem puțin speriați pentru că mâine nu știm ce se va întâmpla.Opt jucători și cinci membri ai staff-ului au fost testați pozitivi, dar problema este că în fiecare zi avem noi cazuri, oameni care ieri nu au fost pozitivi și astăzi sunt, și continuăm să avem contact. Este o problemă serioasă.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
ACUM 19 ORE
Astăzi un alt jucător și un alt membru al staff-ului au ieșit pozitivi. Mâine cine știe ce va fi. Poate voi ieși eu sau altcineva. Toată lumea este puțin speriată, toți avem familii. Fiecare mergem acasă la familiile noastre. Nu e în regulă ceea ce se întâmplă.
Am avut 11 jucători disponibili la antrenament, dar oricând unul dintre ei poate da rezultate pozitive. E înfricoșător. Cu toții suntem în contact.", a spus Conte, citat de Daily Mail.
Citește și:

Tottenham, gata să solicite amânarea meciului cu Brighton

După toate probabilitățile, meciul dintre Tottenham și Rennes se va juca mâine seară. Regulamentul UEFA prevede că o echipă trebuie să aibă mai puțin de 13 jucători disponibili (din cei 25 incluși pe lista UEFA) sau niciun portar apt de joc pentru ca o partidă să nu poată avea loc.
Conform presei engleze, oficialii celor de la Spurs sunt deciși totuși să ceară amânarea duelului cu Brighton din etapa a 16-a a Premier League. Conducătorii celui mai puternic campionat de fotbal al lumii au fost foarte deschiși în astfel de situații și cel mai probabil vor accepta cererea celor de la Spurs.
Londonezii au deja un meci restant în acest sezon, cel cu Burnley, amânat în urmă cu o săptămână din cauza condițiilor meteo nefavorabile.
Problemele cu Covid de la Tottenham vin într-un moment în care echipa legase 3 victorii consecutive în Premier League și existau semne că mâna lui Conte începe să se vadă. Din păcate pentru londonezi, lipsa unor jucători importanți în următoarea perioadă ar putea duce la un regres în privința rezultatelor.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
IERI LA 06:42
The Emirates FA Cup
Arsenal, eliminare surpriză din FA Cup! Cum arată duelurile din 16-imile competiției
09/01/2022 LA 16:08