Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic de competiția asta"

Cristian Mihală

Publicat 10/12/2021 la 08:43 GMT+2

Leicester a pierdut la Napoli, scor 3-2, și nu a reușit calificarea în primăvara europeană a Europa League. "Vulpile" vor evolua în Conference League, iar Brendan Rodgers, tehnicianul lui Vardy&Co, a oferit declarația serii, menționând că nu știe nimic despre această competiție.

Zielinski during Napoli-Leicester clash

Credit imagine: Getty Images

Cu un focar de coronavirus izbucnit la club în această săptămână, Brendan Rodgers a fost capabil să alinieze un prim "11" competitiv pe terenul lui Napoli. Un egal ar fi însemnat calificarea mai departe, în Europa League, dar italienii s-au impus cu 3-2, la capătul unui meci spectaculos.
De pe locul 3 în grupă, Leicester va juca un baraj pentru optimile Conference League, în februarie, însă această nouă competiție inventată de UEFA nu pare să le atragă atenția sub nicio formă formațiilor din fotbalul mare.
CITEȘTE ȘI:

Conference League, o enigmă pentru Brendan Rodgers

Brendan Rodgers a recunoscut că nu are nicio informație despre Conference League, semn că "vulpile" vor trata cu un dezinteres total viitoarele partide.
"Sincer să vă spun, nu știu nimic despre această competiție. Am fost focusat pe câștigarea grupei în Europa League. Am sperat că în cel mai rău caz vom ocupa locul doi în grupă și, cu tot respectul pentru Conference League, nu sunt sigur că știu ce e. Voi afla însă curând", a spus Brendan Rodgers la microfonul BT Sport.
Pe locul 11 în Premier League, Leicester se pregătește acum de vizita lui Newcastle, formația preluată de miliardarii arabi care tocmai a bifat prima victorie a sezonului (1-0 cu Burnley). Disputa are loc duminică, de la ora 16:00. În intermediara de săptămâna viitoare, Leicester are meci cu Tottenham, formație care nu va juca în runda din acest weekend, din cauza focarului de coronavirus izbucnit la club. Meciul Brighton - Spurs a fost amânat și se discută despre posibilitatea ca partida dintre trupa lui Conte și Leicester să aibă aceeași soartă, deși momentan nu e nimic oficial.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo