Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum arată clasamentul grupei E: #1 Celtic 4 puncte (G 3-1) #2 CFR Cluj 3p (G 2-3) #3 Lazio 3p (G 3-3) #4 Rennes 1p (G 2-3) Care este programul echipei lui Dan Petrescu în grupa E: #CFR Cluj - Lazio 2-1 #Celtic - CFR Cluj 2-0 #Rennes - CFR Cluj - 24 octombrie, ora 22:00 #CFR Cluj - Rennes - 7 noiembrie, ora 20:00 #Lazio - CFR Cluj - 28 noiembrie, ora 22:00 #CFR Cluj – Celtic - 12 decembrie, ora 20:00

Europa League / Etapă Grupă
Roazhon Park / 24.10.2019
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 24/10/2019 la 23:55 GMT+3


Final de meci! CFR a învins la Rennes și acumulează șase puncte după trei meciuri.
87
Jucătorii CFR-ului degajează mingiile cu panica unei echipe care cu un om în minus. Doar că sunt cu un om plus. Reality check.
81
Live comment icon
Cartonaș roșu pentru Susic! Remarcabil: singurul jucător cu galben al CFR-ului îl ia și pe al doilea.
77
Continuă dominarea celor de la Rennes. La pressingul de mai devreme, putem adăuga și un contraatac care se putea lăsa cu gol dacă Niang nu ar fi fost ajuns din urmă în ultimul moment. De neînțeles dezorganizarea din jocul CFR-ului.
70
O nouă ocazie pentru Rennes. Ultimele zece minute au fost controlate autoritar de francezi.
67
Ecuația e destul de simplă în aceste momente pe teren: jucătorii gazdelor aleargă cu o intensitate greu de crezut, pun presiune iar clujenii pierd mingi la foc automat. Nu știu cât de mult e în pericol victoria, dar cu siguranță nu e atitudinea dorită de Petrescu.
63
Ocazie imensă pentru Rennes. Francezii reușesc cumva, cu doi oameni în minus, să scape trei contra doi dar șutul lui Hunou trece pe lângă. Petrescu e roșu de furie.
56
CFR are posesia dar pierde destul de ușor mingea. Rennes, chiar și cu doi oameni în minus, poate pune unele probleme dacă clujenii nu își vor păstra concentrarea.
48
Deac șutează peste poartă din lovitura liberă rezultatul din faultul lui Camavinga.
47
Live comment icon
Rennes rămâne în nouă jucători! Puștiul de 17 ani Camavinga faultează la marginea careului și primește roșu după o greșeală a portarului Bonet. Adolescenții își fac de cap.
46
A început repriza a doua, cu Rennes în atac!
Live comment icon
Pauză în Franța! Clujenii conduc la pauză și au avut ocaziile mai mari dar finalul de repriză a aparținut gazdelor.
37
Curg ocaziile pentru clujeni. Un nou șut al lui Djokovic, de data aceasta blocat de un fundaș al gazdelor.
32
O nouă ocazie pentru CFR! După un corner mingea ajunge la Djokovic care șutează puternic din interiorul careului dar portarul respinge!
28
Ratează Niang! Rennes irosește ocazia să egaleze după ce atacantul a trimis pe lângă poartă!
26
Live comment icon
Penalty pentru Rennes!
24
O nouă ocazie imensă pentru CFR! Deac lovește cu capul din careul mic dar mingea ajunge peste poartă! Chiar dacă Rennes a dominat partida după deschiderea scorului, ocaziile mari au fost ale CFR-ului.
21
Se trezește și CFR-ul. Un voleu aproape, aproape impecabil al lui Djokovic în careul lui Rennes dar mingea a ajuns în spatele porții. Cheia acestei faze fiind aproape - cred că toată lumea a văzut gol aici, inclusiv comentatorii. Semne de viață.
19
Șut periculos al lui Bourigeaud care trece puțin pe lângă poartă. Dominarea francezilor continuă iar CFR trăiește periculos. N-ai zice că una dintre echipe are un om în plus.
15
După înscrierea golului pare că CFR a făcut pasul în spate: mingea e la Rennes care domină jocul în aceste momente. Entuziasmul marcării golului pare să se fi evaporat destul de rapid.