Manchester United - AC Milan e marele derby din optimile de finală ale Europa League, față în față aflându-se două dintre cele mai titrate formații de club de pe bătrânul continent.
Pe Old Trafford, meciul s-a încheiat cu un 1-1 care o frustrează pe Manchester United, mai ales că "diavolii" au ratat incredibil, prin Harry Maguire. Acesta a trimis în bară, singur cu poarta goală, din mai puțin de un metru, iar la final a explicat că nu are vreo scuză pentru execuția ratată.
"Ar fi trebuit să marchez, evident. Nu caut nicio scuză, nu aveam voie să nu înscriu. Dar de asta sunt fundaș și nu atacant. Dar nu există vreo explicație pentru ce am făcut", a spus Maguire pentru BT Sport.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04

Maguire, după United - Milan 1-1: "E frustrant să luăm gol așa"

Pe final, United a fost egalată de Simon Kjaer, iar acum calificarea e deschisă, mai ales că formația lui Solskjaer nu are un record prea bun pe San Siro.
"E frustrant și dezamăgitor să fii egalat în ultimele minute, mai ales că a fost vorba de o fază fixă. Nu am jucat deloc rău contra lui Milan. Nu am făcut o partidă mare, dar am condus confortabil meciul, meritam victoria. După ce am marcat, ei au avut posesie, dar nu și-au creat ocazii periculoase. Trebuie să jucăm mai bine joia viitoare pentru a ne califica", a mai spus fundașul englez.
United a pierdut de fiecare dată pe San Siro, cu Milan, când manșa retur a unei duble s-a desfășurat în Italia.
Până la returul cu AC Milan, United are un meci extrem de greu duminică, în Premier League. Pe Old Trafford vine West Ham, formație care visează la un loc de Champions League. Întâlnirea va fi de la ora 21:15, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Liga Campionilor UEFA
AC Milan, decimată înainte de duelul cu Chelsea! 4 fotbaliști importanți sunt OUT până în 2023
03/10/2022 LA 16:24
Fotbal
Cum arată lista scurtă a favoriților pentru Balonul de Aur! Jucătorii din Premier League domină
08/10/2021 LA 16:09