Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United - Milan 1-1. Calificarea se decide pe San Siro

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/03/2021 la 21:53 GMT+2

Manchester United a remizat cu AC Milan, 1-1, în turul optimilor de finală ale Europa League.

Amad Diallo (Manchester United) buteur face au Milan AC

Credit imagine: Getty Images

Manchester United venea plină de optimism la meciul cu Milan după un succes extraordinar în deplasare la Manchester City, însă diavolii s-au prezentat și fără Marcus Rashford sau Edinson Cavani, ambii accidentați.
Totuși, Milan a fost echipa care a început partida în forță. Italienii au avut două goluri anulate - Leao pentru offside și Kessie pentru henț - doar în primele 12 minute.
Dominarea a continuat iar Milan a fost echipa care a continuat să controleze partida. Defensiva lui United părea complet depășită de situație, la fel ca în prea multe meciuri în acest sezon din Premier League.
Cu toate acestea, în minutul 38 Harry Maguire a fost autorul ratării sezonului: cu un xG de 0.91 (în 91% din situații majoritatea jucătorilor ar fi maract), Maguire a reușit să trimită în bară din doi metri cu poarta goală.

Primul gol al lui Diallo pentru United nu a fost îndeajuns

La pauză Martial s-a accidentat iar în locul său a intrat adolescentul de 18 ani, Amad Diallo, proaspăt adus de la Atalanta. Nu a durat mult - doar cinci minute - și Diallo și-a pus amprenta pe meci.
După o nouă pasă sublimă peste apărarea adversă a lui Bruno Fernandes, Diallo a lovit cu capul lobându-l pe Donnarumma, o performanță remarcabilă având în vedere înălțimea italianului.
Milan a preluat din nou controlul partidei ulterior, însă tot din nou United a fost cea care a ratat o ocazie uriașă, de această dată prin Daniel James, cel care a trimis pe lângă din șase metri cu poarta goală.
În cele din urmă dominarea Milanului s-a concretizat la ultima fază a meciului atunci când defensiva diavolilor și-a arătat din nou limitele iar Kjaer a profitat pentru a aduce egalarea pentru milanezi.

Rezultatele serii de până acum în Europa League

  • Ajax - Young Boys 3-0
  • Dinamo Kiev - Villareal 0-2
  • Slavia Praga - Rangers 1-1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo