Manchester United venea plină de optimism la meciul cu Milan după un succes extraordinar în deplasare la Manchester City, însă diavolii s-au prezentat și fără Marcus Rashford sau Edinson Cavani, ambii accidentați.
Totuși, Milan a fost echipa care a început partida în forță. Italienii au avut două goluri anulate - Leao pentru offside și Kessie pentru henț - doar în primele 12 minute.
Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17
Dominarea a continuat iar Milan a fost echipa care a continuat să controleze partida. Defensiva lui United părea complet depășită de situație, la fel ca în prea multe meciuri în acest sezon din Premier League.
Cu toate acestea, în minutul 38 Harry Maguire a fost autorul ratării sezonului: cu un xG de 0.91 (în 91% din situații majoritatea jucătorilor ar fi maract), Maguire a reușit să trimită în bară din doi metri cu poarta goală.

Primul gol al lui Diallo pentru United nu a fost îndeajuns

La pauză Martial s-a accidentat iar în locul său a intrat adolescentul de 18 ani, Amad Diallo, proaspăt adus de la Atalanta. Nu a durat mult - doar cinci minute - și Diallo și-a pus amprenta pe meci.
După o nouă pasă sublimă peste apărarea adversă a lui Bruno Fernandes, Diallo a lovit cu capul lobându-l pe Donnarumma, o performanță remarcabilă având în vedere înălțimea italianului.
Milan a preluat din nou controlul partidei ulterior, însă tot din nou United a fost cea care a ratat o ocazie uriașă, de această dată prin Daniel James, cel care a trimis pe lângă din șase metri cu poarta goală.
În cele din urmă dominarea Milanului s-a concretizat la ultima fază a meciului atunci când defensiva diavolilor și-a arătat din nou limitele iar Kjaer a profitat pentru a aduce egalarea pentru milanezi.

Rezultatele serii de până acum în Europa League

  • Ajax - Young Boys 3-0
  • Dinamo Kiev - Villareal 0-2
  • Slavia Praga - Rangers 1-1
Europa League
Ronaldo, primul gol din carieră în Europa League, la 19 ani şi 11 luni de la debut.Rezultatele serii
15/09/2022 LA 18:42
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
18/05/2022 LA 09:43