De 5 ori câştigătoare a competiţiei, Sevilla e cea mai titrată formaţie din istoria Europa League, dar asta nu a împiedicat-o pe campioana României să facă o partidă bună.
Unul dintre remarcaţi a fost Cristi Manea, jucătorul care nu prindea nici banca de rezerve la FCSB. Revenit sub comanda lui Dan Petrescu, fundaşul dreapta s-a descurcat admirabil în faţa unor adversari mult mai tari şi speră în calificare, chiar dacă scorul nu pare menit să le dea prea mari şanse clujenilor.
"În viaţă e important cum te ridici, nu cum cazi. Mă bucur că am fost titular şi mă bucur pentru rezultat. Dar să ştiţi că am simţit că putem să îi batem. În retur va fi foarte greu, pentru că Sevilla e o echipă mare, cu experienţă, dar mingea e rotundă. Simt că avem o mare şansă să ne calificăm", a spus Manea, la Telekom Sport 1.
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
ACUM 19 ORE
Întrebat care este secretul redescoperirii formei sub comanda lui Dan Petrescu, fundaşul dreapta a vorbit despre munca pe care o depune zi de zi. Într-un climat profesionist, astfel de detalii fac diferenţa, a explicat apărătorul de bandă, care visează la un nou titlu de campion.
"Eu muncesc în fiecare zi şi asta s-a văzut şi azi pe teren. Indiferent unde e nevoie de mine pe teren, eu joc şi dau 100%. Mereu intru motivat să îmi ajut echipa să câştige. Sper să câştigăm campionatul şi, de ce nu, să ajungem mai departe în Europa League", a mai spus Manea, fotbalistul care a obţinut penaltyul din care Deac a deschis scorul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Marius Șumudică, noi săgeți la adresa lui Dan Petrescu, după eliminarea CFR-ului din Cupa României
ACUM 20 ORE
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
IERI LA 20:54