Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

UEFA Europa League | Keșeru a înscris un hat-trick în meciul cu ȚSKA Moscova

Cosmin Cioboata

Publicat 07/10/2019 la 14:38 GMT+3

Claudiu Keșeru a reușit un hat-trick în meciul cu ȚSKA Moscova (5-1) și a fost votat cel mai bun jucător al grupelor după prima etapă. Pentru Ludogorets a evoluat și Dragoș Grigore, în timp ce Moți s-a aflat doar pe bancă.

Ludogorets' Romania's forward Claudiu Keseru celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa League Group A football match between Ludogorets Razgrad and Bayer Leverkusen at Ludogorets Arena in Razgrad on September 20, 2018.

Credit imagine: Getty Images

Condusă cu 0-1 la pauză, campioana Bulgariei a avut un debut de repriză secundă excepțional, cu trei goluri marcate în numai 4 minute. Ludogorets a trecut pe prima poziție în grupa H, din care mai fac parte Espanyol, Ferencvaros și CSKA Moscova.
Fotbalistul român este golgheterul lui Ludogorets în acest sezon, cu 9 reușite în 16 partide, în toate competițiile. Atacantul de 32 de ani este la al cincilea sezon în tricoul lui Ludogorets. Venit la echipă în 2015, Claudiu Keșeru a marcat 89 de goluri pentru campioana Bulgariei.

UEFA Europa League | Dorin Rotariu a pierdut pe Old Trafford

Manchester United a câștigat primul meci din grupele UEFA Europa League. Jucătorii lui Ole Gunnar Olskjaer au trecut cu 1-0 de Astana, echipă pentru care joacă și Dorin Rotariu (24 ani). Unicul gol al meciului de pe Old Trafford a fost înscris de Mason Greenwood (17 ani), aflat la a noua apariție în tricoul lui Manchester United. În minutul 73, tânărul atacant l-a driblat pe Dorin Rotariu și a înscris cu un șut printre picioarele portarului. A fost prima reușită a englezului pentru echipa mare a "divalolilor roșii".
Manchester United's striker Mason Greenwood shoots to score the opening goal of the UEFA Europa League Group L football match between Manchester United and Astana at Old Trafford in Manchester, north west England, on September 19, 2019. (Photo by Oli SCAR
Dorin Rotariu nu a reușit să-și ajute echipa în deplasarea din UEFA Europa League. Mijlocașul român a înscris 5 goluri de când a semnat cu clubul din Kazakstan. Astana se află pe locul 3 în campionat, cu 5 puncte în spatele liderului, dar cu două meciuri în minus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo