Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emoții pentru CFR Cluj, la finalul meciului cu Young Boys! Debeljuh a fost dus de urgență la spital

Cosmin Cioboata

Publicat 11/12/2020 la 07:59 GMT+2

Gabriel Debeljuh (24 de ani) a trăit momente teribile la finalul meciului dintre Young Boys și CFR Cluj, scor 2-1, din ultima rundă a grupelor UEFA Europa League. Atacantul campioanei României a suferit o comoție cerebrală și a fost dus de urgență la spital.

Gabriel Debeljuh, atacantul lui CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a fost eliminată dramatic din grupele UEFA Europa League. Campioana României a fost învinsă de Young Boys, scor 1-2, deși reușise să deschidă scorul în minutul 84. Soarta meciului din Elveția a fost decisă în urma unui penalty controversat acordat în minutul 90.
Debeljuh a marcat în minutul 84, după ce mingea a ricoșat norocos la el, din bară. Peste numai 3 minute, atacantul croat a suferit o lovitură puternică la cap, dar a continuat partida din Elveția.
Situația s-a complicat însă la finalul meciului, când, potrivit Fanatik, Debeljuh a fost dus de urgență la spital. Jucătorul de 24 de ani ar fi suferit o comoție cerebrală, în urma căreia nu-și mai aducea aminte nimic din duelul disputat aseară, în care a jucat 26 de minute.

Debeljuh a suferit o comoție pe finalul meciului Young Boys - CFR Cluj, din Europa League

Mai mult, lovitura ar fi fost atât de puternică încât croatul nu își mai aducea aminte țara în care se află și nici cine este antrenorul actual al CFR-ului. Când a fost întrebat, Debeljuh l-ar fi numit pe Dan Petrescu, fostul tehnician al ardelenilor.
Conform sursei citate, problemele atacantului au început după ce a primit o lovitură cu genunchiul în cap din partea unui adversar, pe finalul partidei cu Young Boys. Debeljuh a fost dus de urgență la un spital din Berna ca să i se facă un RMN.
Vestea a fost confirmată de Edi Iordănescu pentru sursa citată: "Are comoție. Nu-și aduce aminte nimic, nu știe unde este".

CFR Cluj, eliminată dramatic din Europa League, pe terenul lui Young Boys

CFR Cluj s-a aflat la numai câteva minute de calificarea în "16-imile" Europa League. Campioana României a deschis scorul în minutul 84, prin Debeljuh, și se gândea deja la primăvara europeană.
Din păcate pentru trupa lui Edi Iordănescu, în minutul 90 a avut lov o fază controversată, în urma căreia Cristi Bălgrădean a fost eliminat, iar Young Boys a primit penalty. Portarul CFR-ului a boxat mingea din careu, apoi a "șters" cu pumnul capul unui adversar. Arbitrul Bastien a considerat că Bălgrădean a comis fault și a dictat lovitură de la 11 metri, spre nemulțumirea ardelenilor, care au contestat vehement decizia atât după fază, cât și la finalul meciului.
Nsame a transformat penalty-ul, deși Sandomierski, portarul introdus de urgență la CFR, a ghicit colțul. Toate speranțele CFR-ului s-au năruit în minutul 90+6, când Gaudino a marcat pentru Young Boys, după ce a scăpat împreună cu colegul Meschack pe contraatac, de la mijlocul terenului.
În urma rezultatului de aseară, CFR Cluj a încheiat pe locul 3 în grupa A din Europa League, în spatele lui AS Roma și Young Boys.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo