CFR Cluj a fost eliminată dramatic din grupele UEFA Europa League, după înfrângerea de pe terenul lui Young Boys, scor 1-2, iar România a rămas fără echipă în primăvara europeană.

AS Roma s-a calificat de pe primul loc din grupa CFR-ului. Cu locul deja asigurat în primăvara europeană, Fonseca a folosit echipa a doua în meciul de pe terenul lui ȚSKA Sofia, iar bulgarii au profitat și s-au impus cu 3-1, bifând singura lor victorie din această campanie.

Romanian Liga I
CFR, transfer de titlu! Cea mai scumpă mutare din ultimul deceniu: oferta a fost deja făcută
17/01/2021 LA 15:55

Celebra publicație Gazzetta dello Sport a urmărit și celălalt meci din grupa A, dintre Young Boys și CFR Cluj, la finalul căruia s-a stabilit cea de-a doua echipă calificată în "16-imile" Europa League, alături de Roma.

Jurnaliștii italieni au fost impresionați de finalul tensionat de la Berna, în care Young Boys a reușit să marcheze de două ori, iar trei jucători au fost eliminați.

"Un meci incredibil, cu calificarea decisă în prelungiri. Debeljuh a deschis scorul pentru CFR Cluj în minutul 84, iar Nsame a restabilit egalitatea din penalty, în al 4-lea minut al prelungirilor. În minutul 90+7, Gaudino a marcat și el pentru Young Boys pentru scorul de 2-1. Finalul a fost intens, iar Bălgrădean, Nsame și Djokovic au fost eliminați", a notat Gazzetta dello Sport.

CFR Cluj, eliminată dramatic din Europa League, pe terenul lui Young Boys

CFR Cluj s-a aflat la numai câteva minute de calificarea în "16-imile" Europa League. Campioana României a deschis scorul în minutul 84, prin Debeljuh, și se gândea deja la primăvara europeană.

Din păcate pentru trupa lui Edi Iordănescu, în minutul 90 a avut lov o fază controversată, în urma căreia Cristi Bălgrădean a fost eliminat, iar Young Boys a primit penalty. Portarul CFR-ului a boxat mingea din careu, apoi a "șters" cu pumnul capul unui adversar. Arbitrul Bastien a considerat că Bălgrădean a comis fault și a dictat lovitură de la 11 metri, spre nemulțumirea ardelenilor, care au contestat vehement decizia atât după fază, cât și la finalul meciului.

Nsame a transformat penalty-ul, deși Sandomierski, portarul introdus de urgență la CFR, a ghicit colțul. Toate speranțele CFR-ului s-au năruit în minutul 90+6, când Gaudino a marcat pentru Young Boys, după ce a scăpat împreună cu colegul Meschack pe contraatac, de la mijlocul terenului.

În urma rezultatului de aseară, CFR Cluj a încheiat pe locul 3 în grupa A din Europa League, în spatele lui AS Roma și Young Boys.

Romanian Liga I
Fabbrini, tot mai aproape de CFR! Dezvăluirea făcută de agentul italianului
14/01/2021 LA 16:55
Romanian Liga I
Dan Petrescu transferă un super-jucător din Liga 1! Turcii anunță că fotbalistul a spus "DA"
14/01/2021 LA 15:39