Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj este lider în grupa A din Europa League, după ce la debut a învins ȚSKA Sofia cu 2-0 în deplasarea din Bulgaria. Acum, în al doilea meci al grupei, trupa lui Dan Petrescu întâlnește echipa elvețiană, Young Boys. Aceștia din urmă au fost învinși la debutul în grupele UEFA Europa League de italienii de la AS Roma, scor 1-2. Dacă se vor impune astăzi, elevii lui Dan Petrescu vor stabili un nou record. Va fi pentru prima oară când CFR Cluj va obține șase puncte după primele două etape din grupele unei competiții europene.

Europa League / Etapă Grupă
Stadionul Dr. Constantin Rădulescu / 29.10.2020
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 29/10/2020 la 23:52 GMT+2


Live comment icon
FINAL! CFR Cluj a încheiat la egalitate meciul cu Young Boys, în runda a 2-a din grupele UEFA Europa League. În urma rezultatului din această seară, campioana României rămâne pe primul loc în grupă. Celălalt meci din grupa A, dintre AS Roma și ȚSKA Sofia, s-a încheiat cu o remiză albă, pe Olimpico.
82'
Live comment icon
Cartonaș galben pentru Djokovic pentru o intrare neregulamentară.
79'
Live comment icon
Dan Petrescu apelează și la ultimele 2 modificări! Intră Itu și Pereira în locul lui Hoban și Păun.
76'
Live comment icon
Ocazie uriașă pentru CFR! Rondon se află foarte aproape de "dublă". Șutul său este însă slab și este reținut fără emoții de goalkeeper-ul lui Young Boys.
75'
Live comment icon
Încă două schimbări la Young Boys! Intră Siebatcheu și Sierro în locul lui Ngamaleu și Aebischer.
74'
Live comment icon
Burcă, contrat dur de Aebischer, în colțul terenului. Arbitrul scoate din buzunar cartonașul galben.
69'
Live comment icon
GOL Young Boys! Fassnacht reușește să restabilească foarte repede egalitatea, cu un șut din interiorul careului. Acesta a trimis cu stângul în colțul din stânga lui Bălgrădean, după ce primul său șut fusese blocat de fundașii CFR-ului.
63'
Live comment icon
Două modificări și la Young Boys! Meschack și Hefti sunt înlocuiți de Gaudino și Garcia.
63'
Live comment icon
A doua schimbare în tabăra CFR-ului! Intră Chipciu în locul lui Deac.
62'
Live comment icon
GOOOOOL CFR Cluj! Mario Rondon șutează din întoarcere, din interiorul careului, și deschide scorul pentru campioana României! Șutul atacantului din Venezuela a fost deviat și l-a păcălit pe portarul elvețienilor.
58'
Djokovic șutează violent de la marginea careului, dar mingea se oprește în primul adversar.
50'
Campioana Elveției oferă imediat replica! Camara este găsit într-o poziție ideală, după un corner, dar fundașul lui Young Boys trimite slab cu capul, peste poarta lui Bălgrădean.
48'
CFR începe curajoasă repriza secundă! Burcă șutează slab de la marginea careului, dar mingea ajunge cu noroc la Rondon. Atacantul din Venezuela reia cu capul, însă nu imprimă destulă forță și Young Boys scapă fără gol primit.
46'
A început repriza a doua din Gruia!
46'
Live comment icon
Dan Petrescu efectuează prima schimbare încă de la pauza meciului. Intră Omrani în locul lui Debeljuh, avertizat în prima repriză.
Live comment icon
PAUZĂ! CFR Cluj și Young Boys se află la egalitate, scor 0-0, după primele 45 de minute. Campioana României a fost timidă pe faza ofensivă, fără să trimită vreun șut către poarta elvețienilor.
40'
Meschack Elia urmărește o degajare lungă spre careul CFR-ului și șutează din prima, însă nu lovește bine și Bălgrădean prinde fără probleme.
37'
Live comment icon
Prima mare ocazie a meciului vine la poarta formației lui Dan Petrescu! Ngamaleu șutează la colțul scurt, din câțiva metri de poartă, dar Bălgrădean intervine excelent și respinge în corner.
32'
Ngamaleu centrează cu efect în careul CFR-ului, dar mingea reluată cu capul de Fassnacht se oprește în brațele lui Cristi Bălgrădean.
22'
Live comment icon
Debeljuh îl lovește cu brațul în figură pe Zesiger, la centrul terenului, iar atacantul CFR-ului primește cartonașul galben.