După plecarea lui Sir Alex Ferguson, United nu a mai însemnat aproape nimic în fotbalul mondial. Clubul nu a mai cucerit vreun titlu și doar Europa League, câștigată sub comanda lui Mourinho, le-a dat speranțe fanilor.
Aseară, finala pierdută la penaltyuri cu Villarreal ( 11-10, la loviturile de departajare) putea fi un moment de cotitură, crede Paul Scholes, însă Solskjaer și elevii săi au picat testul. Dincolo de orice, fostul mare mijlocaș a fost dezamăgit să vadă că fotbaliștii nu au avut minele unor oameni devastați după ultimul act, semn că nu sunt suficient de conectați la ceea ce înseamnă United și istoria sa glorioasă.
"E greu să le ofer credit după un asemenea meci, pur și simplu nu au fost suficient de buni. Per total, însă, în acest sezon, am văzut un progres. Dar întreb un lucru: îi doare înfrângerea? Aproape că a devenit o obișnuință din partea lui United să accepte înfrângerile. Sunt convins că sunt jucători cărora le e indiferentă înfrângerea, nu simt durere. Nu e cazul lui Bruno Fernandes sau Cavani, care arată tot timpul că vor să câștige. Dar ceilalți...aproape toți acceptă eșecul, chiar și managerul. United a devenit un "club drăguț". Nu e o atitudine pe care să vreau să o văd la United", a explicat Scholes pentru BT Sport.
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
13/08/2022 LA 13:41

Rio Ferdinand: "United a avut șansa să redevină o forță, dar a eșuat"

Obișnuiți să câștige titluri pe bandă rulantă și să se bată an de an pentru cucerirea Champions League, Scholes și Ferdinand privesc acum neputincioși cum echipa lor de suflet nu reușește nici măcar să se impună în a doua competiție inter-cluburi ca valoare, din lume.
Anul trecut, Sevilla i-a stopat pe "diavoli", acum a fost rândul ca altă echipă iberică să stea între United și trofeu. În teorie, formația de pe Old Trafford ar trebui să aibă un avantaj uriaș prin comparație cu astfel de adversari, tricoul greu al clubului "cântărind" enorm, crede Ferdinand. Din păcate, nu există o mentalitate potrivită, iar jucătorii par că au început să se complacă în această situație.
"Dacă te uiți per ansamblu la acest sezon, s-au făcut progrese. Finala Europa League era o ocazie să demonstreze tuturor că United redevine o forță, o echipă cu o cultură a trofeelor. A fost picat acest test. Dacă ar fi să fiu brutal în exprimare, pot cataloga acest meci drept un eșec. Ai făcut semifinală anul trecut, acum pierzi finala, pur și simplu nu sunt capabili să treacă linia de sosire așa cum trebuie să o facă Manchester United", a spus și Rio Ferdinand.
Serie A
Serie A revine cu nopțile ei magice
13/08/2022 LA 08:03
Premier League
Cesc Fabregas, dezvăluiri despre conflictul cu Sir Alex Ferguson! Ce s-a întâmplat în 2004
12/08/2022 LA 09:31