Marți, de la ora 22.00, CFR Cluj o va întâlni pe Steaua Roșie Belgrad în play-off-ul Europa League. Ultimul duel european al ardelenilor a fost în compania lui Young Boys, în turul 3 preliminar al Champions League, când au fost învinși cu 3-1 la Berna, după ce pe teren propriu au înregistrat un rezultat de egalitate, 1-1. În aceeași fază a competiției au pierdut și sârbii contra cu Sheriff Tiraspol, 0-1, după ce în tur au obținut tot un rezultat de egalitate, 1-1.
Acum, CFR Cluj și Steaua Roșie se vor duela în meciul tur din UEFA Europea League la Belgrad. Partidele din play-off-ul Europa League sunt programate pe 17, respectiv 26 august. CFR Cluj va juca returul pe teren propriu.Miodrag Belodedici, fostul mare fotbalist român, a evoluat în perioada 1989-1992 la Steaua Roșie Belgrad. Belo consideră că Steaua Roșie are nevoie să joace mult mai bine cu CFR decât a făcut-o în meciul cu Sheriff Tiraspol. Fostul internațional român a mărturisit în presa din Serbia că susține Steaua Roșie Belgrad.

Ce spune Miodrag Belodedici despre CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad

Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
23/01/2022 LA 21:29
"Nu cred că are cineva un avantaj clar. Sunt apropiați ca valoare. Clujul este cel mai bun club din România, dar jocul lor bun este asigurat de fotbaliști străini care au calitate. Pe de altă parte, Steaua Roșie va trebui să joace mult mai bine decât împotriva lui Sheriff Tiraspol dacă vor să meargă mai departe. În România nu există frumusețea jocului. Dacă o echipă înscrie, atunci se baricadează în defensivă.
După părerea mea, fotbaliștii lui CFR sunt la același nivel cu cei ai Stelei Roșii. Dacă nu aș fi văzut meciul cu Sheriff, aș fi crezut că Steaua e mai bună, dar acum nu cred că are vreun avantaj clar în fața CFR-ului. Nu voi merge să văd meciul la Belgrad, sunt obosit, dar bineînțeles, voi următi transmisiunile meciurilor și voi susține Steaua mea", a spus Miodrag Belodedici pentru publicația sârbă, Kurir.
Romanian Liga I
Ciprian Deac, dezamăgit după remiza cu FCSB! Cum vede mijlocașul lupta la titlu în continuare
23/01/2022 LA 20:54
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46