Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, lăudat în presa din Scoția după golul din Europa League! Ce note a primit românul

Bianca Dumitru

Publicat 04/11/2021 la 23:02 GMT+2

Ianis Hagi a fost eroul lui Rangers în partida cu Brondby din a patra etapă a grupelor Europa League. Românul a înscris golul prin care scoțienii au obținut un punct din deplasarea în Danemarca, iar jurnaliștii i-au acordat note foarte bune.

Ianis Hagi (Rangers)

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi a avut o seară perfectă în Europa League. Românul a intrat pe teren în minutul 56 al partidei dintre Brondby și Rangers și a fost decisiv pentru echipa sa. În minutul 77, Ianis a marcat golul egalizator, care i-a adus un punct echipei lui Steven Gerrard din deplasarea în Danemarca, încheiată cu scorul de 1-1.
Jurnaliștii din Scoția au apreciat efortul făcut de internaționalul român, căruia i-au acordat una dintre cele mai mari note ale campioanei din Premiership. Cei de la Football Scotland l-au notat cu 7, scriind că Hagi și-a luat rolul foarte bine în serios după ce a fost trimis pe teren, iar publicația Herald Scotland i-a dat tot nota 7, lăudând înțelepciunea de care tânărul fotbalist a dat dovadă.
"O parte din tripla modificare făcută de Steven Gerrard care a schimbat jocul pentru Rangers. Înțelept când a avut mingea, Ianis și-a arătat clasa profitând de șansa de a egala cu o finalizare stelară", au menționat jurnaliștii scoțieni.
Ianis Hagi a primit nota 7 și de la cei de la site-ul ibroxnoise.co.uk, care au scris că românul a dat un "gol magic și a avut impactul pe care și l-a dorit în meci."

IANIS HAGI, NEMULȚUMIT DE ATITUDINEA ECHIPEI

La finalul partidei, Ianis Hagi a oferit un scurt interviu, în care s-a arătat dezamăgit de rezultat și a trimis câteva săgeți către coechipierii săi, acuzând că mentalitatea echipei nu a fost cea potrivită în meciul de la Brondby, cel puțin în prima repriză.
"Am venit să câștigăm și nu am câștigat. Europa League este o competiție grea, dar ne-am dorit să câștigăm. Ca de obicei, mi s-a cerut să intru, să încerc să aduc mingea în careu, ce trebuie să facă un număr 10. Mentalitatea noastră ar fi trebuit să fie mai bună de la început. Suntem Rangers și trebuie să venim aici să încercăm să câștigăm, nu să așteptăm a doua repriză să ieșim și să atacăm.
Măcar am luat acel punct și acum trebuie să câștigăm ultimele două jocuri pentru a fi în runda următoare. Ne-am dorit să fim într-o poziție mai bună la meciul cu Sparta Praga, dar trebuie să câștigăm meciul de pe Ibrox. Știm că fanii vor fi alături de noi și ne vor împinge de la spate. Trebuie să livrăm rezultate. Când ieșim pe teren, trebuie să avem mentalitatea de a câștiga. Nu trebuie să așteptăm ca adversarii să înscrie și abia apoi să forțăm pentru a câștiga. De acum înainte, sper să înscriem primii", a declarat Ianis Hagi.
În următoarea etapă din Europa League, Rangers o va înfrunta pe teren propriu pe Sparta Praga, echipa lui Florin Niță, care a fost învinsă în această seară cu scorul de 3-0 de Olympique Lyon.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo