Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, săgeți către colegi, după ce a marcat pentru Rangers în Europa League! Ce l-a nemulțumit

Nicu Savin

Actualizat 04/11/2021 la 22:54 GMT+2

Ianis Hagi a fost eroul lui Rangers în partida cu Brondby din Europa League. Intrat pe teren în repriza secundă, mijlocașul român a marcat golul care le-a adus un punct scoțienilor. La final, Ianis a avut un discurs acid, menționând că mentalitatea coechipierilo nu a fost cea potrivită în prima repriză.

Ianis Hagi (Rangers)

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi a avut o seară perfectă în Europa League. Românul a fost rezervă în partida dintre Brondby și Rangers, dar a fost introdus pe teren în minutul 56, la scorul de 1-0 pentru danezi, și a fost decisiv pentru echipa sa.
La numai 20 de minute de la intrarea pe teren, Ianis a marcat golul egalizator, care i-a adus un punct echipei lui Steven Gerrard. Românul a înscris cu un șut perfect plasat la colțul lung, după o pasă a lui Kent.
În urma acestui rezultat de egalitate, Rangers păstreză șanse la poziția a 2-a în grupă, care asigură prezența la barajul pentru accederea în optimile de finală ale Europa League. Olympique Lyon a câștigat grupa deja, iar meciul decisiv pentru poziția secundă va fi în runda următoare, între Rangers și Sparta Praga, cele 2 echipe fiind la egalitate de puncte momentan (4).
Citește și:

Ianis Hagi, nemulțumit de atitudinea echipei

La finalul partidei, Ianis Hagi a oferit un scurt interviu, în care s-a arătat dezamăgit de rezultat și a trimis câteva săgeți către coechipierii săi, acuzând că mentalitatea echipei nu a fost cea potrivită în meciul de la Brondby, cel puțin în prima repriză.
"Am venit să câștigăm și nu am câștigat. Europa League este o competiție grea, dar ne-am dorit să câștigăm. Ca de obicei, mi s-a cerut să intru, să încerc să aduc mingea în careu – ce trebuie să facă un număr 10.
Mentalitatea noastră ar fi trebuit să fie mai bună de la început. Suntem Rangers și trebuie să venim aici să încercăm să câștigăm, nu să așteptăm a doua repriză să ieșim și să atacăm.
Măcar am luat acel punct și acum trebuie să câștigăm ultimele două jocuri pentru a fi în runda următoare. Ne-am dorit să fim într-o poziție mai bună la meciul cu Sparta Praga, dar trebuie să câștigăm meciul de pe Ibrox. Știm că fanii vor fi alături de noi și ne vor împinge de la spate. Trebuie să livrăm rezultate. Când ieșim pe teren, trebuie să avem mentalitatea de a câștiga. Nu trebuie să așteptăm ca adversarii să înscrie și abia apoi să forțăm pentru a câștiga. De acum înainte, sper să înscriem primii.", a spus Ianis Hagi, citat de The Scottish Sun.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo