Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Ianis Hagi după calificarea lui Rangers în finala Europa League! "Ibrox baby, e diferit!"

Bianca Dumitru

Publicat 06/05/2022 la 09:32 GMT+3

Ianis Hagi s-a accidentat la finalul lunii ianuarie, când sezonul s-a încheiat pentru el, pentru că perioadă de recuperare prin care trebuie să treacă este de cel puțin 6 luni. După ce Rangers s-a calificat în finala Europa League, românul a reacționat, postând un mesaj pe rețelele de socializare.

Ianis Hagi (Rangers)

Credit imagine: Instagram

Ianis Hagi nu a mai jucat pentru Rangers de la finalul lunii ianuariae, când a suferit o accidentare gravă. Românul a avut nevoie de o intervenție chirurgicală după o ruptură de ligamente, iar acum se află într-o perioadă de recuperare care se ridică la cel puțin 6 luni.
Deși nu va mai reveni pe teren până la începutul sezonului următor, Ianis Hagi le este aproape colegilor săi, iar joi seară s-a aflat pe Ibrox, la meciul dintre Rangers și RB Leipzig din semifinalele Europa League.
Învinsă în tur cu scorul de 1-0, echipa lui Giovanni van Bronckhorst a reușit să întoarcă rezultatul și s-a impus cu 3-1, obținând calificarea în finala competiției, acolo unde va da peste Eintracht Frankfurt, care a eliminat-o pe West Ham.
Aceasta va fi prima finală europeană disputată de Rangers din 2008 și până în prezent. În urmă cu 14 ani, scoțienii au pierdut în ultimul act al Cupei UEFA, cu scorul de 0-2, în fața celor de la Zenit Sankt Petersburg.
După încheierea partidei de joi seară, Ianis Hagi, care s-a bucurat alături de coechipierii săi pe teren, în fața suporterilor, a reacționat, postând un mesaj pe rețelele de socializare.
Citește și:

Mesajul lui Ianis Hagi după calificarea lui Rangers în finala Europa League

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a punctat cât de intensă a fost partida la care a asistat din tribune și le-a transmis celor de la Frankfurt că abia așteaptă meciul din finala competiției.
"O noapte specială, de la tristețea pierderii inimii și sufletului vestiarului, la fericirea golului superb marcat de John. Ibrox baby, e pur și simplu diferit! Ne vedem la Sevilla", a fost mesajul postat de Ianis Hagi.
Finala Europa League, în care Rangers și Eintracht Frankfurt se vor lupta pentru trofeu, este programată pe 18 mai, la Sevilla.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo