Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho, discurs savuros după Betis - Roma! Cum a ironizat granzii Europei care au clacat în Champions League

Nicu Savin

Publicat 14/10/2022 la 14:06 GMT+3

Jose Mourinho a făcut din nou deliciul presei internaționale prin discursul său de după confruntarea dintre Betis și AS Roma, terminată la egalitate, scor 1-1. Antrenorul capitolinilor a ironizat într-un mod caracteristic echipele mari din Europa care sunt aproape eliminate din Champions League, făcând evident referire la Barcelona și Juventus, două dintre marile sale rivale.

José Mourinho pre Betis-Roma

Credit imagine: Eurosport

Jose Mourinho a cucerit Conference League cu AS Roma în stagiunea trecută, iar acum are ambiții mari în Europa League. Italienii au remizat aseară pe terenul lui Betis, scor 1-1, și depinde numai de ei dacă vor ajunge sau nu în primăvara celei de-a doua competiții europene.
"Giallorossii" trebuie să câștige ultimele două meciuri din grupă, cu HJK Helsinki și Ludogorets pentru a fi siguri de calificare în 16-imile competiției. Echipa lui Mourinho poate spera chiar la prima poziție în grupă, dar e greu de crezut că Betis va mai putea fi ajunsă, andaluzii având cu 3 puncte mai mult.
La finalul partidei de pe Benito Villamarin, Mourinho s-a arătat mulțumit de punctul obținut și de faptul că echipa sa păstrează șanse reale de calificare în fazele eliminatorii. Jurnaliștii iberici l-au întrebat pe antrenorul Romei dacă o vede pe Betis o posibilă candidată la cucerirea trofeului, iar acesta a avut un răspuns savuros.
Citește și:

Mourinho a numit "rechini eșuați" echipele care au dezamăgit în Champions League

Portughezul a spus că va fi greu ca o echipă din Europa League să câștige trofeul, pentru că în primăvară vor ajunge în această competiție granzii care au clacat în Champions League. Mourinho a numit aceste echipe "rechini eșuați" și a subliniat că nu ar trebui să joace în Europa League.
"Betis este o candidată la cucerirea trofeului, dar aici vor sosi toți rechinii eșuați ai Ligii Campionilor și se pare că vor fi mari. Nu ar trebui să joace în Europa League, dar asta este realitatea. Va fi distractiv.Toate eșecurile Ligii Campionilorvor sosi aici.", a spsu Mourinho, citat de as.com.
Deși nu a dat nume de echipe, portughezul s-a referit în mod cert la formații precum Barcelona sau Juventus, care mai au doar șanse teoretice de a continua în Champions League. Atletico Madrid sau AC Milan sunt alte ecipe de top care sunt în pericol de a fi eliminate, dar acestea sunt la mâna lor pentru a obține biletele pentru optimi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo