Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rangers s-a calificat la limită în Europa League! Ianis Hagi, prestație slabă fiind singurul jucător înlocuit de Gerrard

Razvan Circeag

Actualizat 26/08/2021 la 23:53 GMT+3

Rangers s-a calificat la limită din dubla cu Alashkert și va merge în grupele Europa League. Ianis Hagi a făcut un meci slab și a fost singurul fotbalist schimbat de scoțieni.

Ianis Hagi

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / Galatasaray s-a calificat în grupele Europa League după ce s-a impus 2-1 în returul cu Randers. Scorul din meciul tur a fost 1-1. Niciun fotbalist român nu a fost în lotul turcilor.
Slavia Praga a pierdut în fața polonezilor de la Legia Varșovia și au fost eliminați din Europa League. Mai departe vor evolua în Conference League. Nicolae Stanciu a fost titular, dar a fost înlocuit în minutul 81.
Știre inițială
Rangers a remizat 0-0 cu Alashkert, însă au mers mai departe în grupele Europa League grație victoriei din tur, când s-au impus 1-0.
Scoțienii au jucat slab în această dublă și abia au trecut de o formație mult mai slab cotată, din Armenia. Ianis Hagi a fost titular, însă a jucat doar 63 de minute și a primit mai multe critici din partea fanilor. Inclusiv în presă au existat cuvinte nu tocmai lăudabile despre Ianis.
În plus, mijlocașul român a fost singurul jucător pe care Steven Gerrard l-a înlocuit. Cedric Itten a fost cel care i-a luat locul în minutul 63.

Ianis Hagi a primit nota 5!

Jurnaliștii scoțieni de la publicația The Scottish Sun l-au notat cu 5 pe Ianis Hagi, sub așteptări. Până acum, românul a avut evoluții lăudabile în noul sezon.
"A fost înlocuit după 63 de minute în care a făcut prea puține. Mijlocașul are multe de oferit în jumătatea adversă, dar nu a reușit decât să aibă o prestație cu care să obțină notă de trecere. 5", au scris jurnaliștii.
Ianis a evoluat în 6 meciuri în noua stagiune și a reușit să înscrie 2 goluri. Trebuie menționat că a fost și accidentat o scurtă perioadă.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo