Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag nu a uitat de eșecul usturător cu Liverpool nici după victoria lui United cu Betis! "Așteptam asta"

Dani Morar

Actualizat 10/03/2023 la 10:20 GMT+2

Manchester United a făcut un pas uriaș spre sferturile Europa League, după victoria cu 4-1 de pe teren propriu, cu Betis. Erik ten Hag a vorbit în mai multe rânduri despre înfrângerea, 0-7, cu Liverpool, și spune că este mulțumit de modul în care echipa sa a reacționat și a jucat cu spaniolii.

Erik ten Hag the manager / head coach of Manchester United at full time of the UEFA Europa League round of 16 leg one match between Manchester United and Real Betis at Old Trafford.

Credit imagine: Getty Images

Manchester United este cu un pas în sferturile Europa League, după victoria cu 4-1 de pe Old Trafford, în fața celor de la Betis. Englezii au fost o cu totul altă echipă față de meciul în care își egalau cea mai mare înfrângerea din istoria clubului, 0-7 cu Liverpool.
Erik ten Hag a vorbit în repetate rânduri despre partida cu marea rivală din Premier League la conferința de presă de după victoria cu spaniolii. Antrenorul "diavolilor" este mulțumit de modul în care jucătorii și fanii au răspuns și crede că echipa sa arată prea multă amabilitate pe teren, ajungând să piardă puncte importante.
"E clar răspunsul pe care îl așteptam din partea băieților. Am spus că avem nevoie de o resetare și cred că am jucat destul de bine. Cred că trebuia să avem 3-0 la pauză, dar am făcut o greșeală. Ne-au egalat la 1, dar ne-am revenit în repriza a doua și cred că am evoluat foarte bine.
Nu ignorăm asta (n.r. înfrângerea cu 0-7 în fața lui Liverpool). Facem greșeli și suntem pedepsiți pentru asta. Nu controlăm standardele pe care le avem. Arătăm complezență, iar pentru asta ești pedepsit în fotbal.
Am aliniat cei mai buni jucători cu Betis. Am avut 23 de meciuri consecutive și am avut o singură înfrângere, apoi a venit acel eșec uluitor. Nu putem ignora cele 22 de jocuri în care am jucat extrem de bine. Am fost curios cum vor răspunde fanii de pe Old Trafford după înfrângerea cu Liverpool, dar sunt mulțumit de public.
Cred că Fernandes a fost cel mai bun jucător de pe teren și a arătat o personalitate extraordinară. A jucat un pic mai avansat în această seară pentru că eu i-am cerut asta și cred că a evoluat fantastic. A fost un adevărat lider și a contribuit la menținerea posesiei, a dat un ritm jocului. A dat o mulțime de pase bune între linii și de aici a fost ușor să ne creăm șanse de a marca", a spus Erik tenh Hag, citat de Daily Mail.

Manuel Pellegrini nu crede că dubla dintre Manchester United și Betis s-a deics după meciul tur

Manuel Pellegrini, fost antrenor la Manchester City și actual la Betis, a recunoscut că United a fost echipa mai bună în partida de aseară, dar nu crede că dubla manșă este deja decisă. Tehnicianul spune că va miza totul pe cartea atacului în returul de peste o săptămână, încercând să producă surpriza.
"Nu cred că o dublă manșă poate fi încheiată după meciul tur. Mai avem 90 d eminute de jucat în partida de acasă și trebuie să forțăm din minutul 1 pentru a întoarce soarta calificării. Nu cred că va fi ușor cu o echipă atât de puternică precum Manchester United. Dar vom încerca", a spus și Manuel Pellegrini, tehnicianul celor de la Betis.
Pentru Manchester United urmează partida cu Southampton din Premier League. Meciul va avea loc pe Old Trafford, duminică, de la ora 16:00, iar joi va avea loc returul cu Betis, chiar dacă spaniolii au șanse mici să mai întoarcă soarta calificării.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo