Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Duelul fraților Mac Allister pe Anfield! Dialog inedit înaintea meciului direct

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/10/2023 la 15:51 GMT+3

Etapa a doua a grupelor Europa League va aduce față în față doi frați, Alexis și Kevin Mac Allister. Cei doi se vor înfrunta în meciul dintre Liverpool și Union Saint-Gilloise din cadrul grupei E a celei de-a doua competiții continentale inter-cluburi.

Kevin Mac Allister, father Carlos Javier Mac Allister, Alexis Mac Allister, Diego Maradona, Francis Mac Allister. Photograph: Mac Allister family

Credit imagine: From Official Website

Articol scris de Daniel Kerekes
Mijlocașul lui Liverpool, Alexis Mac Allister, și-a prevenit fratele în legătură cu atmosfera de pe Anfield într-o convorbire inedită pusă la cale de echipa din Merseyside. Cei doi argentinieni nu s-au menajat de-a lungul discuției.
"Suntem foarte relaxați, avem în față un meci ușor", a afirmat Kevin.
"Sper să nu îți placă, vreau să suferi, după meci să nu mai vreți să jucați împotriva noastră", a răspuns Alexis. "Am fost pe Anfield atât ca jucător al lui Liverpool, cât și ca adversar. Ca oaspete o să simți din plin presiunea publicului. Putem vorbi după meci. Știu că nu îmi dorești binele, fiindcă așa e în Argentina. Eu îți urez noroc, pentru că o să aveți nevoie!", a încheiat campionul mondial. Va fi prima dată când cei doi frați, care s-au născut la doar 13 luni distanță, se vor înfrunta într-un meci oficial.

Frații Mac Allister, traiectorii diferite în carieră

Kevin Mac Allister este fratele mai mare. Acesta a ajuns la Royale Union Saint Gilloise în această vară de la Argentinos Juniors. Belgienii au plătit 1,5 milioane de euro în schimbul fundașului central de 25 de ani. Kevin a evoluat până la momentul transferului doar la echipa la care a și început fotbalul, totodată prima echipă a lui Diego Maradona.
Citește și:
În timp ce fratele său ajungea pentru prima oară în Europa, Alexis făcea pasul spre una dintre cele mai mari echipe ale continentului. Liverpool a plătit 42 de milioane de euro pentru transferul campionului mondial, care marcase 12 goluri pentru Brighton în stagiunea precedentă.
Carierele celor doi nu au fost nici pe departe asemănătoare, dar sorții i-au adus față în față pentru un meci memorabil, o sărbătoare pentru familia Mac Allister. Liverpool - Union Saint Gilloise se joacă astăzi de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo