Articol scris de Evelin Gheorghiță (footballscouting.ro)
Maxence Lacroix este unul din nenumăratele talente pe care Franța le are în compartimentul defensiv. La doar 20 ani este titular în Bundesliga la Wolfsburg, care a plătit celor de la Sochaux o sumă de doar 5 milioane de euro vara trecută. După doar un an, Maxence este cotat la 17 milioane.
Acesta este un fundaș central de picior drept care poate evolua la fel de bine atât în formații defensive compuse din patru fundași, cât și din trei. Poziția preferată este cea de fundaș central dreapta, dar poziționarea și inteligența în joc îl fac să se adapteze foarte bine pe orice post din defensivă, deși are 1.90m.
Bundesliga
Bayern Munchen urcă pe primul loc în Bundesliga! Dortmund, victorie la scor cu Bochum
05/11/2022 LA 16:28

#Euroscout Maxence Lacroix, date tehnice

Maxence Lacroix, fundașul universal

Când se află la minge încearcă de foarte multe ori pase lungi către colegii din ofensivă, dar acesta este un capitol la care mai are de lucrat. Maxence formează un parteneriat foarte bun cu John Brooks, care de obicei îl acoperă pe Lacroix când acesta iese la intercepție, sau cu mingea la picior.
Deși nu este cel mai rapid apărător, pașii săi foarte mari îl fac să recupereze repede diferența față de atacanții adverși.
Citește și:
Recent s-a vorbit de interesul celor de la Borussia Dortmund de a-l achizișiona chiar din această vară, suma vehiculată fiind de 30 milioane euro. Un pas pe care dacă nu îl va face în această vară, cu siguranță în următoarea, da.

#Euroscout Maxence Lacroix

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Bundesliga
Cum s-au descurcat Bayern și Dortmund în etapa a 11-a din Bundesliga. Rezultate + Clasament
22/10/2022 LA 16:00
Fotbal
"Am ales loialitatea înaintea trofeelor" Laure Boulleau, după 13 ani la PSG
21/10/2022 LA 06:47