Articol scris de Evelin Gheorghiță (footballscouting.ro)
Portugalia a fost mereu o fabrică de talente pentru fotbalul european, iar ultimul dintre cei mai noi tineri promițători este fundașul stâng al lui Sporting CP, Nuno Mendes, în vârstă de doar 18 ani. Impresionând la academia de tineret nu a durat foarte mult până să ia prima liga cu asalt, fiind unul dintre cei mai buni în acest sezon în care Sporting este din nou aproape de un nou titlu de campioană.

#Euroscout Nuno Mendes, supriza din Portugalia

Fotbal
Sporting, campioana Portugaliei după 19 ani! Bucurie de nedescris pe străzile din Lisabona
12/05/2021 LA 07:26
Mendes a reușit să se potrivească destul de bine atât într-un sistem cu 4 fundași cât și într-unul cu 5, iar abilitățile sale defensive cât și ofensive sunt impresionante. Încrederea și concentrarea sa la o vârstă atât de fragedă au ajutat echipa să aibă cea mai bună defensivă din campionat.
Citește și:
Nuno ar putea fi un atu excelent pentru orice echipă care dorește ca fundașii săi să fie implicați în jocul de atac. Abilitățile și flerul său natural de progresie a mingii ar putea ajuta la expunerea apărării, în timp ce conștientizarea și concentrarea lui oferă mai multă siguranță în spate.

#Euroscout Nuno Mendes, surpriza din Portugalia #2

A fi selectat deja în echipa de seniori a Portugaliei este o recunoaștere imensă pentru tânărul de 18 ani cu mari șanse să ajungă în echipa pentru Euro din această vară, care ar fi etapa perfectă pentru el pentru a-și prezenta talentul în fața unui public global.
Consistența sa în evoluții l-a pus pe radarul multor echipe de top din Europa, precum Barcelona, Manchester City și Manchester United, toate interesate deja de el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/22/3119572.jpg
Premier League
Jadon Sancho nu mai e prioritatea numărul unu la Man United! "Diavolii" au o alternativă mai ieftină
16/03/2021 LA 17:57
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
ACUM 14 MINUTE