Cel mai tânăr dintre frații Costea refuză să agațe ghetele în cui. După despărțirea de Chindia, în iarna lui 2021, fostul jucător de la Craiova și FCSB a sperat că va prinde un angajament într-o zonă exotică, dar nu s-a întâmplat așa.
Dar Mihai Costea speră să mai aibă șansa unui angajament din vară și, pentru a se menține în formă, a acceptat propunerea lui CS Progresul București 2005, formație de Liga a 4-a.
Noua lui echipă e pe locul doi în clasament, după 21 de etape și vizează promovarea, pentru care se luptă cu Clubul Sportiv Dinamo București (echipa lui Nicolae Badea), cu ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului și cu SC FC Metaloglobus SA2.
Romanian Liga I
Balaj a explicat scandările oribile de la petrecerea de titlu a CFR-ului! Cum l-a apărat pe Petrescu
ACUM 8 ORE
CITEȘTE ȘI:
DANI ALVES: "DACĂ XAVI ÎMI FĂCEA ASTA CÂND AVEAM 25 DE ANI, SE AJUNGEA LA PUMNI!"

Câștiguri simbolice pentru Mihai Costea la CS Progresul București 2005

Interesant e că Mihai Costea nu va avea salariu pentru ultimele meciuri din sezon, cât va ajuta formația bucureșteană, urmând a primi doar prime. Acestea sunt mai mult simbolice: 100 lei/punctul (300 de lei, la victorie), însă scopul lui Costea e să rămână într-o formă fizică optimă.
Ca o anecdotă, fiecare gol marcat de Mihai Costea pentru FCSB i-a costat pe roș-albaștri 36.000 de euro.
În urmă cu un deceniu, Mihai Costea reprezenta unul dintre cele mai scumpe achiziții din istoria FCSB, clubul roș-albastru plătind 1,4 milioane de euro în schimbul său. Nu a dat randament la clubul care acum își are sediul în Berceni, deși a stat acolo nu mai puțin de 4 ani. A urmat un scurt periplu la Voluntari, pentru ca apoi să își încerce norocul în țările arabe, la Al Ittihad, Al-Fujairah și Al-Arabi. Deși la toate cele trei formații a avut o rată de goluri impresionantă, nicăieri nu a stat mai mult de un sezon.
În sezonul 2020-2021, după o altă perioadă de pauză, Chindia îi întindea o mână de ajutor, dar vârful nu a confirmat, evoluând doar 13 meciuri pentru trupa din Târgoviște (0 goluri) și fiind lăsat să plece liber de contract în iarna lui 2021. De atunci a trecut mai bine de un an, iar vârful nu a mai fost legitimat la vreun club.
Europa League
Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului
ACUM 9 ORE
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
ACUM 9 ORE