În prezent la AS Monaco, Fabregas a lucrat alături de Mourinho la Chelsea în sezonul 2014/2015, după ce tehnicianul portughez i-a făcut o promisiune specială.
De-a lungul timpului, mijlocașul spaniol a mai fost pregătit de Arsene Wenger și Pep Guardiola, însă recunoaște că singurul care a reușit "să-i intre în minte" a fost "The Special One". În cadrul podcastului "Locker Room", prezentat de Rio Ferdinand, Fabregas a dezvăluit că Mourinho are o capacitate aparte prin care își motivează jucătorii:
Mourinho este antrenorul care a reușit pur și simplu să-mi intre în minte. Este cel mai potrivit manager pentru jucătorii uriași. Lucrează mult la partea psihologică și știe cum să te motiveze. | Cesc Fabregas
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 7 ORE

Fabregas, campion mondial cu Spania

Cesc Fabregas a semnat cu Arsenal în vara anului 2003. În 303 apariții pentru "tunari", mijlocașul a înscris 57 de goluri și a oferit 91 de assist-uri. În cele 8 sezoane petrecute pe Emirates, ibericul a câștigat două trofee: Cupa și Supercupa Angliei, ambele în 2004. Fabregas a pus umărul la parcursul fantastic al lui Arsenal din Champions League din szonul 2005/2006, când londonezii au ajuns până în finală. Chiar Barcelona, fosta echipă a lui Fabregas, a fost cea care a învins echipa lui Wenger, scor 2-1.
Fabregas a ajuns pe Camp Nou în 2011, reușind să câștige 6 trofee alături de formația catalană. În 2014, ibericul a revenit în Premier League la rivala lui Arsenal din Londra, Chelsea, alături de care a cucerit titlul în primul său sezon. În prezent la AS Monaco, mijlocașul a bifat performanțe uriașe și la naționala Spaniei, alături de care a cucerit Cupa Mondială din 2010 și a devenit de două ori campion european (în 2008 și 2012).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 9 ORE