Căpitanul naționalei Germaniei de la titlul mondial din 2014 a venit la București. Philipp Lahm este reprezentantul Federației Germane la tragerea la sorți de astăzi de la Romexpo. Lahm a venit alături de un alt nume uriaș din istoria Germaniei: Oliver Bierhoff.
Philipp Lahm a avut parte de o surpriză majoră după ce a aterizat la București. Fanii români ai celor de la Bayern Munchen l-au așteptat pe aeroport pe jucătorul care a aparținut toată cariera de un singur club.
https://i.eurosport.com/2019/11/30/2727165.jpg
Liga Campionilor UEFA
Așa arată cea mai bună echipă din istoria UEFA Champions League
26/11/2019 LA 18:47
"A fost o mare onoare să-l întâlnim pe unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului. "Der Kapitan" a dat autografe și i-a salutat pe membrii FC Bayern Romania. Suntem mândri de asta!", a fost mesajul președintelui FC Bayern Romania, Radu Borzoș

Lahm s-a retras devreme

Philipp Lahm a surprins pe toată lumea în 2014 când și-a anunțat retragerea de la echipa națională. Avea doar 31 de ani și tocmai condusese Mannschaft-ul către al 4-lea titlu mondial din istorie. Asta după ce câștigase UEFA Champions League cu Bayern Munchen cu un an mai devreme.
Deși decizia de a se retrage a părut a fi luată pentru a se concentra doar pe Bayern, Lahm și-a încheiat cariera de fotbalist in 2017, la doar 34 de ani. O carieră in care a castigat nu mai puțin de 21 de trofee cu Bayern, drintre care 8 titluri in Bundesliga.
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 17 ORE
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
IERI LA 06:45