Roș-albaștrii l-au vândut în această iarnă pe Dennis Man, dar au reinvestit mult prea puțin în achiziționarea de fotbaliști, convinși probabil că actualul lot e suficient de puternic să câștige titlul.
De la reluarea campionatului, trupa lui Petrea a arătat prea puțin fotbal și conducerea e decisă să investească masiv în vară, pentru a nu se rata din nou prezența în grupele Europa League.
Ca atare, Budescu are un acord de principiu cu formația din Berceni, dar aceasta ar putea fi întărită și în plan defensiv. As.ro anunță că FCSB e în negocieri avansate cu Alexandru Crețu, fundașul de 28 de ani al lui Maribor.
Fotbal
Burleanu vrea să îl sacrifice pe Stoichiță, după gafele în serie făcute. I-a găsit deja înlocuitor
ACUM 25 MINUTE

Crețu, liber de contract din vară. FCSB, cea mai bună ofertă

Acestuia îi expiră înțelegerea cu slovenii în vară și, în ciuda faptului că oficialii clubului au făcut toate demersurile să îl păstreze, internaționalul nostru a refuzat propunerile. FCSB îl momește cu o primă de instalare consistentă și, potrivit sursei citate, sunt șanse mari să se ajungă la un acord.
În vârstă de 28 de ani, fotbalistul are marele atu că poate să evolueze pe mai multe posturi, fiind extrem de versatil. Poate acoperi flancul drept, așa cum se întâmplă la națională, dar poate evolua și ca fundaș central și chiar închizător.
De serviciile lui Crețu s-a mai interesat și CFR, dar FCSB e mare favorită să îl transfere în vară, din postura de jucător liber de contract.
Până la revenirea în Liga 1, unde a mai evoluat pentru Iași (perioada 2011-2017), internaționalul nostru se luptă pentru titlu în Slovenia. Maribor e pe doi, la doar două puncte de liderul Olimpija. În acest sezon, Crețu a jucat în 15 partide pentru clubul sloven, în campionat, marcând de două ori.
Liga
3 transferuri pentru istorie! Realul Madrid "galactic" 2024: așa va arăta cea mai bună echipă
ACUM 2 ORE
Fotbal
Urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Cupei României (azi, ora 12:00)
ACUM 3 ORE