Digi Sport anunță că oficialii formației din Berceni au reușit o super-mutare pe piața transferurilor, în perspectiva sezonului viitor. Roș-albaștrii și l-au dorit pe Budescu încă din această iarnă, pentru a-i ajuta să ia titlul, dar cluburile nu s-au înțeles la bani.
În schimb, Budescu are o clauză în contractul cu Astra conform căreia poate pleca liber la finalul sezonului și o va folosi. Deja mijlocașul ofensiv s-a înțeles cu FCSB asupra contractului, urmând a reveni, din vară, la formația pentru care a mai evoluat în perioada 2017-2018. Venirea lui va fi cu atât mai importantă cu cât e foarte posibil ca Petrea să îl piardă în iunie pe unul dintre fotbaliștii care formează trioul ofensiv. Man și Tănase sunt principalii jucători ofensivi ai FCSB-ului care au perspectiva unui transfer în Vest.
"De ce să nu mă întorc la FCSB? Eu m-am simţit foarte bine acolo şi am văzut că s-a scris şi prin ziare de acest transfer. Acum privesc altfel lucrurile pe care le fac, după ce înaintezi în vârstă trebuie să te mai şi schimbi. Chiar dacă eu sunt tot un tânăr cu speranţe", a spus Budescu de curând.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM O ZI

Astra voia 900.000 de euro pentru un transfer acum

Astra ar fi fost de acord să îl cedeze de acum pe fotbalist, dar voia o sumă care nu are vreo legătură cu nivelul fotbalului românesc.
Budescu a fost vândut prima oară de giurgiuveni în 2016, când formația chineză DL Yifan a plătit 1,5 milioane de euro pentru internaționalul român. Mijlocașul ofensiv a revenit la Astra după numai 6 luni, sub formă de împrumut, iar în iarna anului 2017 a fost recuperat definitiv de echipa din Liga 1, fără să plătească vreun ban.
"Sărmăluță" a revenit la Astra în vara anului 2019, tot gratuit, iar oficialii giurgiuveni sperau să îl cedeze a 3-a oară în schimbul sumei de 900.000 de euro.
"E posibilă orice tranzacție în acest moment, dar are o clauză de reziliere. Deocamdată e sub contract cu noi, cel puțin până la vară. Dacă se va plăti această clauză, poate pleca fără acordul nostru. Suma e de 900.000 de euro. Budescu e un jucător care își merită banii. A demonstrat că și-a revenit din toate punctele de vedere", a spus Dani Coman, președintele Astrei, pentru Digisport.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
IERI LA 09:36