Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Astra Giurgiu i-a fixat prețul lui Budescu! Cât valorează clauza de reziliere a mijlocașului

Cosmin Cioboata

Publicat 29/12/2020 la 20:07 GMT+2

Constantin Budescu a devenit de multă vreme o piesă de bază la Astra, motiv pentru care clubul giurgiuvean i-a fixat o clauză de reziliere în valoare de 900.000 de euro. Anunțul a fost făcut chiar de Dani Coman, președintele formației de la Dunăre.

Constantin Budescu

Credit imagine: Eurosport

Constantin Budescu este, fără doar și poate, unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România. Mijlocașul ajuns la 31 de ani continuă să aibă prestații excelente în Liga 1 și nu este exclus ca Astra să îl vândă încă o dată.
Budescu a fost vândut prima oară de giurgiuveni în 2016, când formația chineză DL Yifan a plătit 1,5 milioane de euro pentru internaționalul român. Mijlocașul a revenit la Astra după numai 6 luni, sub formă de împrumut, iar în iarna anului 2017 a fost recuperat definitiv de echipa din Liga 1, fără să plătească vreun ban.

Astra Giurgiu i-a stabilit prețul lui Budescu

Astra l-a vândut a doua oară în vara anului 2017, la FCSB, în schimbul a 750.000 de euro. După un singur sezon petrecut la "roș-albaștri", Budescu a ajuns la Al-Shabab, pentru suma de 2,5 milioane de euro.
Mijlocașul român a revenit la Astra în vara anului 2019, tot gratuit, iar oficialii giurgiuveni îl vor ceda a 3-a oară numai în schimbul sumei de 900.000 de euro:
"E posibilă orice tranzacție în acest moment, dar are o clauză de reziliere. Deocamdată e sub contract cu noi, cel puțin până la vară. Dacă se va plăti această clauză, poate pleca fără acordul nostru. Suma e de 900.000 de euro. Budescu e un jucător care își merită banii. A demonstrat că și-a revenit din toate punctele de vedere", a spus Dani Coman, președintele Astrei, pentru Digisport.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo