A fost primul gol din acțiune înscris de Petre pentru FCSB. Tânărul atacant a primit o pasă ideală de la Denis Olaru după 80 de secunde și a trimis în plasă, din fața porții lui Straton. În minutul 20, Denis Olaru a fost foarte aproape să-și treacă numele și pe lista marcatorilor. Mijlocașul FCSB-ului a intrat în careul lui Dinamo și a șutat spre colțul scurt, însă a trimis peste poartă.

Cupa României | FCSB - Dinamo 1-0. "Roș-albaștrii" s-au calificat în finală

Prima ocazie periculoasă a lui Dinamo a venit abia în minutul 28. Mihai Popescu a șutat de la 25 de metri pe lângă poarta lui Udrea, după ce Sin a trimis în zid, din lovitură liberă, în primă fază. Dinamo a început mai bine repriza secundă și s-a aflat foarte aproape de egalare. Ionuț Șerban a trims periculos din lovitură liberă, dar goalkeeper-ul FCSB-ului a reușit să intervină excelent.
Fotbal
FC Brașov dă lovitura în Ghencea: victorie, 1-0 cu Steaua!
ACUM 5 MINUTE
După faza respectivă, elanul formației lui Adrian Mihalcea s-a diminuat semnificativ, iar FCSB a preluat controlul partidei. Coman, Tănase și Man puteau să dubleze avantajul oaspeților, însă șuturile lor s-au oprit fie în bară, fie în brațele lui Straton.
Grație succesul cu 1-0 (4-0, la general) împotriva lui Dinamo, FCSB continuă lupta pentru singurul obiectiv rămas în stagiunea curentă: cucerirea Cupei României. În turul celeilalte semifinale, Sepsi s-a impus cu 5-1 împotriva Politehnicii Iași. Returul va fi mâine, de la ora 20:00.
LIVETEXT | FCSB - Dinamo 1-0
Fluier final! FCSB câștigă cu 1-0 (4-0, la general) și se califică în finala Cupei României.
Min 77. Dennis Man șutează în bară, după o incursiune în careul lui Dinamo.
Min 56. Florinel Coman trece pe lângă golul secund al FCSB-ului. Atacantul "roș-albaștrilor" a trimis puțin pe lângă poarta lui Dinamo, din interiorul careului.
Min 47. Dinamo, aproape de egalare! Ionuț Șerban trage periculos din lovitură liberă, dar goalkeeper-ul FCSB-ului reușește să intervină excelent.
Min 46. A început repriza secundă.
Pauză. FCSB o conduce pe Dinamo cu 1-0, după primele 45 de minute.
Min 28. Prima ocazie periculoasă a lui Dinamo vine în minutul 28. Mihai Popescu a șutat de la 25 de metri pe lângă poarta lui Udrea, după ce Sin a trimis în zid, din lovitură liberă, în primă fază.
Min 20. Denis Olaru, foarte aproape să-și treacă numele și pe lista marcatorilor, după ce l-a servit excelent pe Adrian Petre la golul din minutul 2. Mijlocașul FCSB-ului a intrat în careul lui Dinamo și a șutat spre colțul scurt, însă a trimis peste poartă.
Min 10. Neicuțescu a căzut în careul FCSB-ului după un contact cu Crețu, însă arbitrul Horașiu Feșnic a considerat că jucătorul lui Dinamo a simulat și i-a acordat cartonaș galben.
Min 2. GOOOOL FCSB! Adrian Petre deschide scorul, după o pasă oferită de Olaru în fața porții. A fost primul gol din acțiune înscris de tânărul atacant pentru "roș-albaștri".
Min 1. A început derby-ul de pe Arena Națională.
19:10. Iată cum arată echipele de start:
  • FCSB: Udrea - Crețu, Miron, Popescu, Panțîru - Olaru, Vînă, Tănase - Man, Petre, Coman / Antrenor: Bogdan Vintilă
  • Rezerve: Niga, Soiledis, Dumitru, Perianu, Pantea, Pandele, Istrate, Niţă
  • Dinamo: Straton - Sorescu, Popescu, Puljic, Sin - Șerban, Grigore - Bani, Mihaiu, Neicuțescu - Popa / Antrenor: Adrian Mihalcea
  • Rezerve: Koštrna, Moldoveanu, Piscitelli, Kilyen, Ehmann, Skovajsa, Lazăr, Borcea
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Fotbal
Courtois și-a pus la zid coechipierii, după înfrângerea cu Maroc: "E frustrant pentru un portar"
ACUM 33 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
De ce "a dispărut" portarul Marocului după intonarea imnului la meciul cu Belgia! Dezvăluirea BBC
ACUM 36 MINUTE