UPDATE. Șe știu cine sunt cei trei fotbaliști infectați cu coronavirus de la FCSB

Conform informațiilor DigiSport, cei trei jucători depistați pozitiv cu COVID-19 sunt Darius Olaru, Florin Tănase și Iulian Cristea.
Marți 7 persoane din stafful roș-albaștrilor au fost depostate cu COVID-19, dar situația pare să scape de sub control. FCSB riscă neprogramarea în Liga 1 și riscă să fie eliminați la masa verde din Europa.
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu, victorie obținută în minutul 90+7 cu Dinamo Kiev: "Au fost emoţii puternice!"
ACUM 3 ORE
În drum spre Serbia, acolo unde mâine vor evolua cu Backa Topola, în preliminariile Europa League, jucătorii formației din Berceni au făcut un nou set de teste. 3 dintre fotbaliști - a căror identitate nu a fost declinată - au și ei COVID-19.

3 fotbaliști de la FCSB au coronavirus

Informația a fost confirmată de secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan.
"Da, este adevărat, FCSB ne-a informat, pe noi şi pe DSP, că incă trei jucători de la FCSB au ieşit pozitiv la testarea pe care jucătorii au efectuat-o astăzi la Timişoara.
Cei trei vin înapoi la Bucureşti cu maşinile şi din ce mi-au spus cei de la FCSB toată lumea a avut mască la deplasare şi s-a respectat distanţarea", a precizat Justin Ştefan, pentru Digi Sport.
Ieri, 7 oameni de la FCSB au fost descoperiți pozitivi la testul de coronavirus. Dintre ei, doar Andrei Miron era o variantă pentru stafful tehnic pentru confruntarea din preliminariile Europa League.
Lista celor cu coronavirus de la FCSB
  • Toni Petrea
  • Thomas Neubert
  • Horea Codorean
  • Sorin Cristof
  • Bogdan Stoica
  • Marius Ianuli
  • Andrei Miron

FCSB se teme că adversara va cere victoria la masa verde

Sârbii ar putea cere retestarea fotbaliștilor în momentul în care aceștia intră pe teritoriul țării lor. În condițiile în care se vor depista și alte cazuri pozitive, se poate ajunge inclusiv la o situație nedorită: să se ceară victoria la masa verde, FCSB reprezentând un risc prea mare pentru ca partida să aibă loc.
"Ăsta poate fi un tertip al sârbilor, de care s-ar prevala oricine l-ar avea la îndemână în vederea obținerii unui rezultat pozitiv. Mai ales când știu că sunt inferiori valoric adversarului.
Deci, e posibil și asta. Nu știu să fie ei atât de haini la suflet, dar trebuie luat în calcul și asta. Să sperăm că nu se va întâmpla", a spus agentul FIFA Florin Iacob, la Liga Digi Sport.
Eredivisie
Ajax a făcut scorul sezonului în Olanda! "Lăncierii" au avut 8 jucători pe lista marcatorilor
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Vali Crețu a explicat cum a obținut penalty-ul din care a înscris Keșeru: "Am fost mai șmecher"
ACUM 4 ORE