UPDATE. Comunicatul oficial emis de FCSB

"FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive.
Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager).
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!", se arată în comunicatul clubului bucureștean.
știrea inițială
După primul eșec al sezonului, la Voluntari, roș-albaștrii primesc o nouă veste proastă. Antena Sport informează că Toni Petrea, antrenorul principal, Thomas Neubert, preparatorul fizic și Mihai Stoica, directorul sportiv, au coronavirus.
Și un fotbalist a ieșit pozitiv la testul de SARS-COV2, fundașul Andrei Miron.
Toți cei patru au fost izolați și vor trebui să stea departe de echipă în următoarea perioadă.
FCSB va pleca azi în Serbia, pentru duelul din turul doi preliminar al Europa League, cu Backa Topola, iar pe bancă va sta Mihai Pintilii. Faptul că formația din Berceni va fi privată de aportul unei părți din stafful tehnic la duelul din EL poate fi decisivă, chiar dacă Man&Co pleacă favoriți pe hârtie. O ratare a calificării în grupe ar fi un dezastru în plan financiar. Atât din punct de vedere al banilor veniți de la UEFA, ci și al cotei jucătorilor. Fără a juca în Europa, e greu de crezut că Man, care are un start de sezon foarte bun, sau Coman vor fi în atenția unor cluburi importante din Vest, care să achite sumele fără acoperire cerute de conducerea FCSB.

4 jucători de la FCSB au fost infectați cu COVID-19 în august

Nu e prima oară când FCSB se transformă într-un focar de coronavirus. În luna august, roș-albaștrii s-au confruntat cu alte patru cazuri, toate în rândul jucătorilor.
Toma Niga, Răzvan Udrea, Alexandru Pantea și Gabriel Simion au ieșit atunci pozitiv și au fost imediat izolați de restul echipei. Din fericire, focarul nu s-a extins, iar trupa din Berceni a putut începe sezonul în condiții normale.
La o lună distanță, însă, noi cazuri au apărut, dar fotbaliștii, excepție Miron, au fost, cel puțin pentru moment, feriți de infectare.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20