FIFA are în vedere introducerea unor măsuri care ar putea revoluționa lumea fotbalului în viitor. Testele se află într-o primă fază și sunt repetate în cadrul turneului "Future of Football Cup", conform Mundo Deportivo.

Care ar fi modificările pregătite de FIFA

Modificările se concentrează pe patru aspecte fundamentale:
Liga
Barca, dispusă să-l 'sacrifice' pe unul dintre preferații lui Xavi! Ce sumă vrea Laporta să obțină
ACUM 28 MINUTE
  • Împărțirea timpului de joc în 2 reprize de 30 de minute și oprirea jocului la fiecare întrerupere, în stilul altor sporturi, cum ar fi baschet sau futsal.
  • Capacitatea de a face schimbări nelimitate. În prezent, din cauza pandemiei, se pot face 5 schimbări. În condiții „normale”, regulamentul permite doar 3.
  • Executarea loviturilor de out cu piciorul . Acest lucru ar permite crearea unor situații mult mai periculoase, deoarece mingea ar fi trimisă cu ușurință în jumătatea terenului advers.
  • În cazul unui cartonaș galben, fotbalistul să iasă 5 minute pe margine.
Toate aceste modificări sunt puse în practică în "Future of Football Cup", un turneu pentru cei sub 19 ani și jucat de PSV, AZ, RB Leipzig și Club Brugge. La final, FIFA va evalua impactul acestor schimbări asupra turneului și în cazul unei evaluări pozitive, va fi înaintată o cerere către Consiliul Internațional, organismul care stabilește regulile fotbalului la nivel mondial.
Fotbal
Mircea Lucescu, în locul lui Rădoi?! Presa din Ucraina anunță că Dinamo Kiev își caută antrenor
ACUM O ORĂ
Premier League
Planul lui Newcastle, dezvăluit! Suma uriașă pe care o vor cheltui șeicii în perioada de mercato
ACUM 2 ORE