UPDATE / Brentford a câștigat finala barajului de promovare din Championship. Londonezii s-au impus cu 2-0 contra lui Swansea, grație golurilor marcate de Ivan Toney (min.10-penalty) și Emiliano Marcondes (min.20).
Astfel, Brentford va juca din nou în Premier League după o pauză de 74 de ani. Anul trecut, echipa din vestul Londrei ratase promovarea chiar în finala play-off-ului, iar specialiștii nu-i dădeau prea mari șanse nici în acest sezon, întrucât cei mai buni jucători ai formației au fost vânduți.
Clubul a continuat pe aceeași politică, aducând jucători ieftini, pe baza unor analize profunde ale oamenilor care se ocupă de partea tehnică. Cel mai bun exemplu este Ivan Toney, care a fost trasnferat în vara trecută de la Peterborough, o formație din League 1 (Liga a 3-a engleză) și care a marcat 33 de goluri în acest sezon.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 5 ORE
Așadar, în Premier League va juca din noul sezon un club cu o poveste aparte, care și-a depășit cu mult limitele în ultimele sezoane.
Știrea inițială
Brentford a disputat şi anul trecut finala play-off-ului din Championship, pierzând la limită (1-2) în faţa formaţiei Fulham, care nu a reuşit să se menţină însă pe prima scenă a fotbalului englez şi va reveni în liga secundă din sezonul viitor.

Al 10-lea play-off de promovare pentru Brentford

Brentford se află la un pas de promovare după 74 de ani de așteptare. Echipa din vestul Londrei joacă pentru a 10-a oară în play-offul de promovare din 1990/1991 și până acum.
Toate cele 9 play-offuri precedente au fost pierdute de Brentford.
Sâmbătă, de la ora 17, 12 000 de fani vor fi în tribunele de pe Wembley. NHS a permis cluburilor să mai vândă câte 1000 de bilete pentru finală.
Liga engleză de fotbal: „EFL împărtășește dezamăgirea cluburilor și a susținătorilor lor pentru că mulți fani vor lipsi, dar vom continua să ținem legătura cu guvernul în următoarele săptămâni, în timp ce ne urmărim aspirația de a reveni la stadioane complet pentru începutul sezonului viitor."
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 6 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 6 ORE