UPDATE / Brentford a câștigat finala barajului de promovare din Championship. Londonezii s-au impus cu 2-0 contra lui Swansea, grație golurilor marcate de Ivan Toney (min.10-penalty) și Emiliano Marcondes (min.20).
Astfel, Brentford va juca din nou în Premier League după o pauză de 74 de ani. Anul trecut, echipa din vestul Londrei ratase promovarea chiar în finala play-off-ului, iar specialiștii nu-i dădeau prea mari șanse nici în acest sezon, întrucât cei mai buni jucători ai formației au fost vânduți.
Clubul a continuat pe aceeași politică, aducând jucători ieftini, pe baza unor analize profunde ale oamenilor care se ocupă de partea tehnică. Cel mai bun exemplu este Ivan Toney, care a fost trasnferat în vara trecută de la Peterborough, o formație din League 1 (Liga a 3-a engleză) și care a marcat 33 de goluri în acest sezon.
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
ACUM 19 MINUTE
Așadar, în Premier League va juca din noul sezon un club cu o poveste aparte, care și-a depășit cu mult limitele în ultimele sezoane.
Știrea inițială
Brentford a disputat şi anul trecut finala play-off-ului din Championship, pierzând la limită (1-2) în faţa formaţiei Fulham, care nu a reuşit să se menţină însă pe prima scenă a fotbalului englez şi va reveni în liga secundă din sezonul viitor.

Al 10-lea play-off de promovare pentru Brentford

Brentford se află la un pas de promovare după 74 de ani de așteptare. Echipa din vestul Londrei joacă pentru a 10-a oară în play-offul de promovare din 1990/1991 și până acum.
Toate cele 9 play-offuri precedente au fost pierdute de Brentford.
Sâmbătă, de la ora 17, 12 000 de fani vor fi în tribunele de pe Wembley. NHS a permis cluburilor să mai vândă câte 1000 de bilete pentru finală.
Liga engleză de fotbal: „EFL împărtășește dezamăgirea cluburilor și a susținătorilor lor pentru că mulți fani vor lipsi, dar vom continua să ținem legătura cu guvernul în următoarele săptămâni, în timp ce ne urmărim aspirația de a reveni la stadioane complet pentru începutul sezonului viitor."
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet
Premier League
Dezbatere aprinsă în Anglia, după ce Cristiano Ronaldo nu a fost titularizat în meciul cu Chelsea
ACUM O ORĂ
Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM 2 ORE