Florentino Perez, cel care ar fi trebuit să fie președintele noii Ligi, a declarat că cluburile fondatoare ale Super Ligii vor continua să lucreze pentru a putea găsi o modalitate prin care această competiție va deveni realitate, chiar dacă asta va aduce schimbări la format.
”Vom continua să lucrăm. Căutăm modalități prin care putem să facem acest proiect. Ar fi păcat să nu se facă”, a declarat Perez la emisiunea de radio El Larguero.
Super Liga a fost anunțată oficial duminică însă tot proiectul a picat în doar două zile după ce toate cluburile engleze au anunțat că vor renunța această nouă competiție. Cluburilor engleze li s-au alăturat miercuri dimineață Inter, Atletico Madrid și AC Milan.
UEFA Europa Conference League
Roma, surclasată de Bodo Glimt în Conference League ! Răzvan Lucescu, victorie mare cu PAOK
ACUM 4 MINUTE
Juventus a emis un comunicat în care, deși laudă Super Ligă, precizează că competiția nu va putea fi implementată în actuala formă. Barcelona a introdus o clauză în contract care prevede că echipa catalană nu va adera la Super Ligă decât dacă acest lucru va fi aprobat de socios, ceea ce pare foarte puțin probabil.

Florentino Perez nu renunță la Super Ligă

”Nu au plecat. Suntem împreună în continuare și ne gândim cum să facem ca acest proiect să meargă”, a declarat Perez.
Perez a recunoscut că proiectul ar fi trebuit explicat mai bine și a declarat că este ”trist și dezamăgit” de criticile ”orchestrate” primite de peste tot.
”Fiecare președinte era pregătit să vorbească, dar în următoarea zi am fost omorâți. Nu ne așteptam la asta. Era de parcă am fi lansat o bombă atomică. Pare că deja știau de ce urma să facem și ne așteptau”, a declarat el.
Perez a informat că una dintre formațiile din Premier League nu a fost de la bun început interesată de competiție iar acest lucru a fost ”contagios” pentru restul patronilor din Premier League, cărora le-a fost frică de critici.
Bundesliga
Erling Haaland a anunțat cluburile interesate de serviciile lui ce salariu vrea. Suma este uriașă
ACUM O ORĂ
Liga
Cele trei oferte pe care Ansu Fati le-a refuzat pentru a rămâne la Barcelona! Unde era dorit
ACUM 2 ORE