Deținătorul recordului de apariții în Premier League, galezul Ryan Giggs, a fost devansat ieri seară la partida dintre Arsenal și West Bromwich Albion de pe Emirates, de fostul internațional englez Gareth Barry. Acesta a ajuns la fantastica realizare de a avea 633 de apariții, cu una mai mult decât fostul mijlocaș al celor de la Manchester United.
Gareth Barry a debutat în 1998 pentru Aston Villa într-un meci contra celor de la Sheffield Wednesday. La Villa a strâns peste 360 de meciuri, ca mai apoi să fie transferat la Manchester City, unde a bifat 132 de partide în prima ligă din fotbalul britanic.
Cariera impresionantă a englezului a continuat și după despărțirea de cetățeni când, în vara anului 2014 s-a transferat la Everton, pentru care a adunat 131 de meciuri jucate.
Liga
Telenovela "Dembele", aproape de final! Jucătorul pleacă gratis la vară în Premier League
ACUM 19 MINUTE
În această vară, Ronald Koeman, actualul antrenor al celor de la Everton, a schimbat echipa aproape în totalitate, despărțindu-se și de omul de bază de la mijlocul terenului, transferat în Londra la West Bromwich Albion.
Oameni importanți din Premier League precum James Milner sau Roberto Martinez (fost antrenor la Everton) nu au uitat de acest record a lui Gareth Barry, cel din urmă afirmând despre actualul mijlocaș al lui West Brom că va fi un antrenor mare datorită pasiunii lui pentru fotbal, dar și pentru că este unul dintre cei mai mari profesioniști pe care i-a întalnit.
Clasament număr de selecții în Premier League:
Gareth Barry – 633
Ryan Giggs – 632
Frank Lampard – 609
Liga
O nouă lovitură pentru Barcelona! Umtiti s-a accidentat și se va opera
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Transferul lui Sorescu în Polonia, aproape picat! Suma oferită diferă de pretențiile "câinilor"
ACUM O ORĂ